HØST
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_608718} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Frode S.

Fantastisk fargespill du har fanget her....
Jan Inge K.

Vakre farger i god komposisjon..:-)
Liv F. D.

Utrolig vakkert høstbilde. Velkomponert i nydelige farger.

Vinnerbilde Ronny!

mvh
Liv ")
Bjørnar P.
+1
Med unntak av himmelen er dette flott arbeid. Fine farger og god komposisjon. Er ikke sikker på hva du har gjort med himmelen, men pent eller naturtro er det definitivt ikke. Kan virke som du har prøvd å justere ned en overeksponering med kameraet uten å lykkes godt med det? Jeg håper for din skyld at det er informasjon i originalbildet som kan hentes bedre frem enn du har klart til nå. Mye kan berges ved god etterbehandling, særlig dersom originalen er i RAW-format. Dersom det går, vil bildet få et kraftig løft i mine øyne. Dersom det ikke er mer å hente, ville jeg foretrykket en ren hvit himmel framfor det som er nå.
Duy P.

Absolut enig med hr. Pedersen vurdering.
Håper også du kan fikse himmelen. Flott komp, fargesprakkende høst.

:) duy
Alf B.

Nydelige høst farger i et storslagent landskap
Velkomponert med god dybde, klart med flott lys.
Tom-Runar J.

Fantastisk høstbilde med dype fine farger og god dybde!
Lars Ivarson F.

nesten so at vegen ikkje skulle ha vore der..berre fargesprakande natur..fin komp med god djupne og fint lys..flott dette
John B.

Nydelig høstbilde med flotte farger, men himmelen er unaturlig!!
JohnB.
GEIR MAGNE S.

nedre del av bildet er supert!! himmelen er ikke bra... men bildet er så bra at jeg hadde vurdert arbeidet med å bytte ut himmelen.....
Håkon Ø.

Dette ble et flott høst bilde knalle og fine farger, mulig det ble litt rare farger på himmelen, men den kunne du markert ut når du drar opp fargene på vann og land, så hadde dette blitt helt knall.
Flott ble det.
Ronny O.

Bilde har kun fått litt kontrast justering å blitt komprimert, så ka som har skjedd med himmel kan eg desverre ikke begrunne. Å har heller ikke kunskap med redigerings prog som kan fikse det :-) Men ellers tatt før alle komentaran :-)
Heidi N.

Veldig flotte fargetoner, og et minst like flott landskap! Når man ser bort fra himmelen synes jeg dette er et teknisk godt bilde.
Heidi
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu