Slakteren
Bildet inngår i albumet Kreta -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger107
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_608801} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Solvår B.

Herlig. Skikkelig slakter, denne karen. Et bilde med mange detaljer.
Det ideelle hadde vært å få med ansiktet på dama i bakgrunnen, men man kan ikke komponere et gatebilde. Da skal øyeblikket fanges, og det har du gjort på en flott måte.
: ) Solvår
Jan G.

Det er ikke så mange igjen av disse hos oss nå. Her har du et bilde hvor det er nydelig tegning i hele tonespekteret fra mørkt til lyst. Et spesielt lys, litt retro?
Mvh Jan
Lars Ivarson F.

of blood and guts..flott fanga
Heidi N.

Et godt bilde av slakteren. Ikke noe hverdagssyn her. :) Må jo innrømme at dette synet ikke var noen appetittvekker......
God helg!
Heidi
Dag Eirik L.

Et herlig bilde, Kirsten. Er enig med Solvår angående damen i bakgrunnen, men synes ikke det trekker nevneverdig ned. Flott!
Bjarte W.

Lurte på de samme som Jan - om du hadde lagt på et filter for å få det til å se litt Retro ut. Fine detaljer av et yrke som ikke lenger er så vanlig. JEG ville nok rettet det opp i hht de loddrette linjene, men samtidig blir det litt 'snap-shot' nå.

- Bjarte
Kirsten H.

Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger. Bildet er redigert i Color Effex pro, en plug-in til Aperture. Der finnes dette retro-filteret som fir et grønnskjær og toner ned alle farger.
Roar K.

Ser ikke ut til å være så mye kjøtt på beinet her heller i likhet med det som skjer i hellas forøvrig.
Talende hverdagsportrett.
Fint hverdagsportett av en yrkesutøver som til tross for dårlige tider er viktig for folk flest.
Som norsk på kreta nå framstår du kanskje som dronningen som har råd til å kjøpe det meste du har lyst på slik som jeg i Goa der den norske krona har blitt så sterk at restaurtantene snart må betale meg for å apise der.

Roar
Kirsten H.

Tusen takk alle sammen! Man merker ikke så mye til krisen i Hellas på Kreta. Folk lever som de pleier, og butikkene selger sine varer. Det er klart at det er en luksus å ha norsk økonomi i lommeboka, maten koster omtrent det samme som den gjør i Norge. Men det er så utrolig billig å spise ute på lokale tavernaer.....
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu