Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_608926} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Bjørnar P.

Spennende motiv, men burde kanskje vært fotografert under andre lysforhold eller vært etterbehandlet annerledes? Bebyggelsen kommer dårlig frem, fjellene har detaljer og himmelen har lite tegning. Signaturen forstyrrer.
Tomas J.

Meningen var at bildet skulle fremstå som mørkt å mystisk. jeg har flere bilder fra dagtid hvor tåken har lettet, men dette får et slags spøkelsesaklig preg over seg. Bildet er tatt rett før soloppgang og det var dårlig med tid for et bilde som dette før det var fullt av mennesker i motivet. Ellers er det etterbehandlet i lightroom, med presents. Takker for tips om redigering da jeg er relativ ny på det. Takk for respons. Beklager med undertekst, skal legge dem inn på nytt neste uke når jeg får lagt inn to nye...
Bjørnar P.

Det er veldig nyttig dersom du opplyser om formålet med bildet. Da kan kommentarer skreddersys til det. Når intet annet er opplyst, regner jeg med at formålet enten en dokumentasjon så realistisk som mulig eller at bildet spiller på det estetiske. Alternativt begge deler. Forøvrig ramlet det ut et ord i min kommentar. Det skal være "fjellene har LITE detaljer...."
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu