Nordlys over Kvaløya
Tatt 19.09.12. på Kattfjordeidet, Kvaløya i Troms.
Bildet inngår i albumet Aurora Borealis - Nordlysbilder
Utstyr
  • Nikon D700
  • Nikon 14-24mm f2.8
  • Brennvidde14mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker5s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_608930} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
John B.

Trea til venstre virker litt malplassert, men bortdett fra det var dette både storslagent og fantastisk. Mektige farger og fabelaktig lysskue!!
John B.
Lars-Espen L.

Takk! Treet er litt malplassert, ja. Skulle egentlig gå ned til et vann lenger borte, men har skadet kneet så de ble det en liten dam til refleksjon i stedet. Da ble treet et nødvendig onde...
Tom-Runar J.

Fantastisk! Syns trea gjorde seg fint der de er jeg! :)
Roar K.

Et fantastisk bilde som jeg la inn på fullskjerm rett og slett for å få lagt på ei grå avslutninslist så jeg skulle få fullt utbytte da din presentasjon gjør at bildet flyter ut og glir sammen med bakgrunnen. Med ei avslutningslist kommer det best fram. men husk at du sjøl legger den på som avslutning i etterarbeidet ved å legge til i canvas size for det som legges på i en fotoside forsvinner på fullskjerm. I tilleg til at bildet viser et orgel som enhver katedral ville være stolt over å ha så er også refleksen nede et stort pluss i dette fantastiske bildet.
Litt malurtpirk i begeret tar jeg med. Et 1 cm kutt i høyresiden ville føre ei linje som nå durer rett ut i øvre høyre hjørne ut på høyrekanten med litt luft opp til hjørnet hvilket ville gi bedre perspektiv og muligens også øke spenningen i bildedt.

Roar
Nils Christian S.

Fascinerende - ja, helt fantastisk!
Alf B.

Utolig flott bilde med fantastiske farger.

Alf
Truls L.

Dette var et utrolig flott bilde av Aurora Borealis :)

Truls
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu