Gatelangs
Bildet inngår i albumet Kreta -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger76
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_609262} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Harald N.

Ikkje lett lys dette. Fint komponert gatebilete.
litt utbrendt i bakgrunnen.

Mvh Harald
Jan G.
+1
Jeg har fått mange merknader om utbrenthet, og har følgende svar som jeg formidler fra en ekspert: Utbrenthet betyr ikke noe dersom ikke vesentlig informasjon er gått tapt. Her synes jeg de lyse partiene fungerer fint som kulisser til hovedmotivet, de to kvinnene. Jeg vil som hovedregel søke å unngå å ta bilder av personer bakfra. Det må i såfall være en spesiell fotografisk grunn for det. Det er mer krevende å se dem i øynene. Det blir færre bilder, men de kan bli mer interessante.
Mvh Jan
Roar K.

Her tror jeg rett og slett jeg henger meg på Naper.

Roar
Avsluttet .

Herlig gatebilde Kirsten fanget i et flott øyeblikk..utbrenheten er ok for meg skaper ro i bakgrunnen og gir bildet med dushet!
Hilsen Tove
Lars Ivarson F.

Samd med Harald, så spørsmålet er om du burde freiste dempe høglysa.
Solvår B.

Koslig gatebilde fra det varme Kreta.
: ) Solvår
Inger Anne Maritsdotter V.

Liker dybden og bildekomp. her.
Utbrentheten funker bra i dette tilfellet og bildet kler godt sv/hv tonene.
Kirsten H.

Tusen takk for hyggelige kommentarer. Joda, bildet er utbrent, personene har ryggen til, det er mye som kunne vært annerledes. Derfor har bildet ligget en stund i arkivet. Men jeg fikk lyst til å høre deres mening, og jeg ser at utbrentheten kan fungere, spesielt i et s/h bilde. Jeg legger det i mappa for "prøv dette på nytt".
John A R.

Flott gatebilde! Fint snitt med nydelig skarphet og gråtoner i forgrunnen. Synes de utbrente partiene i dybden er med å fremheve/isolere forgrunnen på en fin måte :)
Bjarte W.

Artig vinkling fra gatene på Kreta. Jeg blir også litt plaget av utbrentheten. Spesielt området med parasollene som ligger rett foran den ene personens ansikt, og også feltet mellom dem synes jeg trekker blikket vekk fra hovedmotivet. Himmelen kan jeg leve med.

- Bjarte
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu