Tina Helene
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger164
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_609435} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Finn Erik H.

Om du har mulighet vil jeg anbefale deg å finne et sted hvor modellen kan stå fulstendig i skyggen eller at du har en peson /assistent som kan holde opp et eller annet til å skygge for solen....Bildet er bra det,men ødelegges mye etter min mening av flekkvis belysning som gir lite kontrolerbare skyggepartier ansiktet, spesielt under hake.
PS. Litt mindre mascara som ikke klumper seg hadde også gjort susen......
weronica J.

Tusen takk for tilbake meld, setter utrolig pris på det, men hva synes du om skarpheten i dette bildet ? har slitt endel med uskarpe bilder..
Fred S.

Skarpheten på modellen er god, den,og bakgrunnen er greit ute av fokus, slik den gjerne skal være. Du har dessuten en flott modell, så når du etterhvert føler deg tryggere på dette med skarphet, kan både du og modellen din bli mer kreative når det gjelder opptakssteder og lysforhold, og jenta kommer nok til å slappe av mer etterhvert som hun blir vant med å fotograferes. Det er mye potensiale i det ansiktet, men her virker hun en smule anspent.

vh fred s
Finn Erik H.

Skarpheten er det ikke noe å utsette på, jeg har sendt deg et par av dine bilder, som jeg lastet ned i Aperture som jeg oppskarpet og behandlet litt...
weronica J.

Fred. Takk for tilbakemedld. det er jo det man lærer av, og øvelse gjør mester har jeg lært :O)

Finn Erik.
Var inne og tittet på bildene du oppskarpet. veldig bra og tusen takk :O) dette er jo bare så utrolig gøy. :O)
Walter S.

Ja, her har du fått til skarpheten som du etterlyste for en stund siden, Weronika.
Bra!

Slike "rett på" portretter er vanskelig å få til, og jeg synes at du har kommet langt nå. Dybdeskarpheten som f/5.6 gir på denne avstanden er passe fint til hele modellens dybde.

Det neste du får tenke på er location. Den pene modellen med de flotte blå øyne burde ikke ha stått rett foran en telefonstolpe, eller et tre, eller hva det er som kommer rett opp bak hodet hennes. Slike detaljer er lett å overse fordi det er så mye å tenke på, men etterhvert vil du få roen og oversikten.

Meget bra dette her. Personlig synes jeg at belysningen er fin. Du har jo lyst opp skyggene (med blits, tror jeg), så ansiktet kommer godt frem.

Mvh,
Walter
weronica J.

Tusen takk Walter :O) kan ikke annet en å le litt.... føles som julaften hver gang jeg legger inn bilde, hva har jeg gjort bra, hva må jeg rette på, huske på osv. men en ting er sikkert... har lært masse allerede og dette er super gøy, kan ikke skjønne hvorfor jeg ikke har kjøpt meg ordentlig kamera før... :O)
Finn Erik H.

Ser på Metadata at bildet ertatt uten blitz, så det er nok sollyset, som lyser opp ansiktet.....Ser også at midtre fokuspunkt er valgt litt under hennes høyre øye for sett venstre....
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu