Tatt fra Romsdalseggen mot vengetindene og Romsdalshorn.
Utstyr
  • Nikon D5100
  • Nikkor 35mm f1,8
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_609620} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Tom R. E. K.

Fantastisk landskap!
Nydelig gjengitt med masse detaljer.
Nikon 35mm 1,8 er et kupp i forhold til prisen, og viser her hvor mye skarpe detaljer som kan fanges, selv med et "rimelig" kamera som D5100.
Selv har jeg D3000 med dette objektivet, og synes det yter langt mer enn prisen skulle tilsi. Den er også vesentlig bedre enn kit-objektivet ;-)
Hvor har du lagt fokuspunktet i dette bildet? jeg antar at det ikke ligger i senter, men på en av toppene til høyre eller venstre... Kunne vært interessant å høre mer om evt etterbehandling her, eller om det kom så bra som dette her rett fra kamera.
Du har fått fram flotte detaljer i både skyggepartiene og på de snødekte toppene, tross hardt lys.
Mulig dette hadde vært flott i s/hv også...

mvh
-Tom
Hans Erik I.

Tusen takk for tilbakemeldingen. Når det gjelder fokuspunktet så har jeg ikke peiling, men mener kameraet stod på automatisk valg. Når det gjelder etterbehandling justerte jeg opp clarity og vibrance og kuttet en del av himmelen overste halvdelen av bildet var himmel i utgangspunktet. Skal prøve å lage et s/hv bilde å legge ut senere, har lagt inn mine 2 bilder denne uken, så det får bli neste uke.

mvh
Hans Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu