- Hallingskarvet kveld -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger62
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_609929} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Halldór G.

Fint komponeret billede.Blåtimen giver et anderledes udtryk end før på dagen. Hvis det er det, som du vil beholde på grund af stemningen, er det fint. Men jeg ville også gerne se dette billede efter behandling- mest i lys og farvetone.
Tove H.

Nydelig kveldsbilde! Fint med "den smilende elven" forrerst.
Avsluttet .

Positivt tilskudd til dette forumet.
Tore L.

Takk skal du ha Thor. Er ikke helt sikker på om dette er stedet er innertier for meg og mitt.... Ser at kanskje jeg lager bilder som er litt på siden av mainstream her. Derfor er din kommentar svært hyggelig å få.
Jeg takker for din kommentar Halldor. Jeg er usikker på hva du mener. Bildet er tatt i kveldslys og etterbehandlet med noe mer kontrast og mer blåfarge. Jeg har lysnet skinnet på fjellet og i el
ven noe. Lages bildet mindre blått og lysere blir det "flatere" eller mer "vanlig" etter mitt skjønn. Men det var kanskje ikke det du mente?
Sunniva S.

Om du ikke passer helt inn her, så er det i så fall fordi du er for godt. Jeg opplever dine bilder som svært gjennomtenkte, fra motiv til etterarbeid og tittel.

En ting som jeg liker spesielt godt med flere av bildene dine er at de er som tableauxer - eller som et stykke poesi, kanskje? Det foregår ting på flere plasser, og tilsammen utgjør bildet en liten fortelling. Du har "handling" både i forgrunn og bakgrunn uten at det blir rotete. Jeg tenker for eksempel på bildet som du kaller "Livsgrunnlag", men også her.

Videre så har du utviklet en egen stil, og et eget fargeuttrykk. Du tør å strekke litt på grensene for hva som er fotografi. Du tør også å utfordre de til tider så begrensede konvensjonene for komposisjon, da særlig demonstrert ved bildene "I et øyeblikk så jeg sjelen din naken. Sterk og klar. Den lyste.", - stivnet tanke -, "Høst" og "Forfølger".

Kort sagt: Yo da man.
Tore L.

Dette ble en god start på dagen Sunniva! Tusen takk. Jeg ser at du kanskje "er litt der" selv. Melankoli, avdempet, lavmelt, historie og rom for egen diktning opplever jeg i flere av dine bilder :).
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu