Urmaker Aas
Bildet inngår i albumet Tønsberg - Tønsberg er Norges eldste by
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger47
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_611156} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Roar K.

Kompen sitter jo den selv om jeg likevel finner litt å pirke i som du kan ta deg as notam eller over se etter eget ønske.
Starter i nedre høyre hjørne der halvt håndtak og linje direkte ut i krysset hvilket kunne vært løst ved å tamed litt mer til høyre og litt mer nede. Jeg ville hatt litt mer oppe også for å få et renere hjørne da klammer for takrenne uroer hjørnet en tanke. Et ørlite fragment etter en e som forsvinner utenfor høyrekanten kunne også vær klonet.
Alt dette småting som man ofte ser seg blind på i egne bilder under redigeringen - og det er jo der andre øyne på en fotoside kommer inn.
Lyset ser ut til å ha vært bra kl. 13.20 antar jeg det er for lyset blir vel noe anderledes kl. 01.20 på natta.
Skarphet, farger og detaljer sitter jo også bra på den rosa urmaker Aas.

Roar
Jan G.

Syretesten på om dette er et interessant bilde eller ikke, er om det bare kunne vært tatt i Tønsberg eller i hvilken som helst by? Jeg håper at vi i denne serien får bilder som viser oss det som er spesielt eller karakteristisk for Tønsberg.
Mvh Jan
Kirsten H.

Tusen takk Roar og Jan. Jeg skal klone litt i kantene, Roar, du har helt rett i at det trengs litt opprydding.
Jan: Tønsberg er en så gjennomfotografert by, jeg prøver nå å se detaljene som de fleste overser. Noe kan man nok finne i andre byer også, men til sammen vil disse bildene være et supplement til de mer tradisjonelle motivene. Ikke interessant for alle, men jeg tåler godt å høre negative kommentarer. Det gir meg en fin korreksjon på hvor veien går videre.
Bjarte W.

Bildet som sådan er helt greit - ville kanskje rettet det litt opp, jeg da, og da hadde du blitt "kvitt" håndtaket nede også. Skarphet og lys sitter som det skal.

- Bjarte
Carsten W.

Jeg skjønner hensikten din men jeg syns bildet hadde gjørt seg bedre i lag med flere fra Tønsberg. Jeg fikk ikke kobling til inholdet bare fra å se på bildet.
John A R.

Stilig bilde med stort inhold av urmakeri! Flott fanget :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu