Hund og barn i studio
Utstyr
  • Canon 600D
  • 18-50mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_611886} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
John B.

Her synes jeg tanken og idè en er god, men hunden virker uinnspirert og litt "trøtt" og det ødelegger en del når man har med en unge som er opplagt og full av liv.
John B.
Håkon Ø.

Syntes bildet er teknisk helt på topp, og kreativt gjennomført. men som john sier så er det litt lite fart i hunden. Jeg tror jeg ville kalt bildet Hund og tiger i studio. :)
Terje M.

Jeg synes det var et morsomt bilde, teknisk bra gjennomført. Men er ikke enig i at hunden virker litt slapp. Hunder er gjerne litt avventende med så små barn og jeg ser at den følger ganske godt med på blikket dens. Dette synes jeg er en helt typisk hund/lite barn situasjon. Hunden avventer og er forsiktig, ikke slapp. Synes det var godt formidlet.

Mvh
TerjeM
Anine S.

Tusen takk for tilbakemeldingene, dette skal jeg ta med meg videre! :)
Roar K.

Barn og dyr er en god kombinasjon. Ser ikke ut som bikkja er like energisk og fremadstormende som barnet. meninner seg jo tålmodig i situasjonen.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu