Sunday Dinner
Bildet er tatt tidligere i år. Vi hadde samlet familien på middag hos min bestemor på morsdagen, og som så ofte ellers hadde jeg med kamerautstyret mitt.

Jeg satt tilfeldigvis på motsatt side av bordet, og da mamma begynte å ta av bordet for å gjøre klart til dessert, så jeg bildet som utfoldet seg fremfor meg.

Jeg tok frem vidvinkelen og en bærbar blits og knipset noen bilder, mens jeg ba mamma og de andre om å holde seg unna bordet.

Jeg valgte vidvinkel fordi jeg ville ha bordet/avstanden til bestemor til å bli lengst mulig.

Bildet ble antatt under NM i Foto 2012: http://www.nsff.no/cms/index.php?page=sok-landskonkurrans...rekte=1263 (søk etter Sunday Dinner på denne siden)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_612234} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Stian E.

Synes bilde er halt råt :)

Lyse stemningen i bilde halt fantastisk. Man ser virkelig på bilde nynner tenke. Det noe liker me bilde

Bra jobba

Hilsen Stian E
john-arne w.

Her synes jeg du har truffet godt med både ide og det å "se" bildet. Du har fått til en fin dybde iogmed at du har startet på bordenden, så via den firkantete formen, via de 2 runde formene, (stekepannen og talerken), så via det "runde" ansiktet og som ender til slutt i den runde talerkenen på veggen, dermed fikk du ei "linje" som passet og fanget, ihvertfall min intresse, med dette bildet. Synes også valget med å la syltetøyglasset stå der det står, det fyller ett tomrom som ville vært der. Og det at du har laget bildet litt mørkt passer også godt til det litt dystrer uttrykket i ansiktet, minner meg om en eller annen David Lynch- produktsjon, eller noe i den duren der. Likte dette, godt jobbet.


hilsen john...
Morten L.

Tusen takk for hyggelige kommentarer, John-Arne og Stian!:)
jon b.

Kunstnerisk, flott og dyktig utført. Liker spes. fargetonene som er med på å skape den rare stemningen på en egentlig hverdagslig situasjon.
Bra.

mvh
Jon
Grete F.

Ett bilde helt etter min smak. Hun ser ut som en ensom eldre dame fra 70 tallet som fortsatt lager middag til mannen sin selv om han ikke er der mer.Digger utrykket hennes og fargene.Som tatt ut fra en litt bisarr film.Godt jobba!
Grete
Kirsten H.

Ikke helt fornøyd med middagen, men det ser ut som hun har spist en stor posjon, he,he.....
Jeg liker både motivet og etterbehandlingen her. Et bilde som forteller mye.
mvh Kirsten
Morten L.

Artig å lese tilbakemeldingene her. Takk folkens!:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu