Bladene kler seg i vakre farger om høsten, gult, rødt, orange... Ikke noe dør så vakkert som blader...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger92
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_612459} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
John B.

Flott høstbilde, og sant som du sier, høsten er fantastisk bare vår herre setter på lyset litt av og til!! Den svarte tregreia oppe til venstre kan jeg godt være foruten, men det får vel gå når den nå en gang var der oppe...c",)
JohnB.
Carsten W.

Tregreia gjør at man finner bildet på galleriet.
Ellers ville det være et fint høstbilde vi ser så mange av for tiden.
Håvard F.

Dragen (trerota) i topp gjør alt for bildet. Den lille jenta i motsatt ende gjør at man kan visualiserer historier. Flott foto
Mvh
Håvard
Bjarte W.

Flott lys som fremhever de vakre fargene. Den mørke roten oppe, og de mørke områdene i skogen får frem en viss mystikk, som forsterkes av at menneskene (ja, jeg synes jeg ser et par med hhv rød og blå jakke foran personen med lys jakke) vi ser er på vei inn mot det mørke. Det er som om "tingen" oppe i venstre holder øye med dem.

- Bjarte
Lars Ivarson F.

skogsheksa møter hausten..inspirerande
Liv F. D.

Poetisk... på vandring i nydelig høstskog. Men, bakenfor lurer farene, pass deg for den svarte heksa. Hun vil fange deg...

Flott fra deg Tove!
Ha en nydelig foto-høstdag - uten skumle hekser :)

mvh
Liv ")
Rita Barbro S.

Dette er et bilde som vinner seg jo mer du ser på det.
Spennende og severdig.

Mvh
Rita Barbro
Fred S.

Ja, jeg ser poenget. Du har jo stor sans for røtter, stammer og greiner som ligner på eventyrfigurer, og du skal ha ros for det. Den gapende dragen som er i ferd med å kaste seg over en forsvarsløs gammel dame er ikke til å ta feil av, så "storien" er bra. Den "tekniske" biten er ikke like bra, synes jeg, det er et eller annet med skogen som jeg ikke liker. Uskarphet, muligens.

vh fred
Tove H.

Tusen takk til dere for kommentarer! Jeg hadde ikke tatt bildet uten "dragen" oppe til venstre... mange av dere har sett "fortellingen" jeg så. Glad for alle innspill og meninger.
Hans-Jørgen H.

Godt de ikke vet at sjølvaste dragen overvåker deres vandring Tove...
Mystisk i et ellers ordinært høstbilde.
Tyrin.
Tove H.

Tusen takk, Tyrin... hadde ikke tatt bildet uten dragen.
Eirik B.

Jeg tenkte på et monster oppe til venstre som så sultent ned på stakkarene nedi høstskogen. Skummel historie:-) Ikke noe for sarte sjeler.

Mvh
Eirik
Tove H.

Nemlig, Eirik... er redd du har rett... Tusen takk for kommentaren :-)
Inger Anne Maritsdotter V.

Den "dragen" minnet meg umiddelbart om en velkjent "Tove-figur", og bildet hadde blitt noe ordinært, uten den, slik eg ser det.
I dette tilfellet er den fine høststemningen med fine farger en bonus til selve "fortellingen".....ev. "mulig fortelling".....sånn hypotetisk antydet........kanskje.......;-)

Inger Anne
Odd E. k.

Makalaust dette Tove, tenk å skape slike skrekkbilder på en slik høstdag der idyllen skal råde. Dama i skogen kjenner nok blikket i ryggen der dragen sitter på et høydedrag og følger med alle som måtte passere under på stien. Huttemetu Tove, skal ikke gå i skogene rundet Bergen nei!

Mvh

Odd E
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu