Cecilia Brækhus
Jeg fikk en flott anledning til å Fotografere sportsstjernen Cecilia Brækhus, en utrolig flott og karismatisk jente som det er umulig å ikke bli inspirert av. Alt hun har oppnådd og fått til, jeg er starstruck.

Dette bildet ble tatt i sammenheng av en jobb jeg gjorde for avisen, under veldig dårlige lysforåld.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_612873} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Egil B.

Cecilia Brækhus er ei flott dame.
Dette bildet viser ikke helt det synes jeg.
Men, det er muig hun kommer rett fra kamp?
Kristine R.

Dette bildet ble tatt i sammenheng av en jobb jeg gjorde for avisen, under veldig dårlige lysforåld, hvor jeg hadde mindre enn et minutt på å være one on one med hun.
Knut S.

Cecilia er flott uansett:)
tom mamen b.

bakgrunnshistorier interesserer meg egentlig svært lite, etter min mening er det bildet du viser som bør få all oppmerksomhet; dårlig lys - liten tid etc er av underordnet betydning. det som for meg forteller om hvor dyktig/mindre dyktig en fotograf er er bildet fotografen presenterer for meg og hvilken interesse bildet fender hos meg.
Bildet ditt av Brækhus minner meg om et reportasjebilde tatt i den analoge tidsalder med presset film (noe høy kontrast) kopiert på baryttpapir, kontakten du har med modellen synes jeg er veldig bra - hun gir deg den litt tøffe imagen som du fanger meget bra. Jeg liker bildet ditt meget godt (har akkurat "oppdaget" deg og skjønner at jeg må se nærmere på dine bilder, du har mye veldig bra)

mvh

TMB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu