Ingen regel uten unntak
Fotograf
Utstyr
  • Nikon Coolpix P6000
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger60
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_613985} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Carsten W.

Hvorfor ikke å sette et vindu litt skjeif? Lyset kommer seg gjennom unansett...;) Også plantepotten henger litt på skrott. Ville være sikkert interessant å ta seg en titt inni huset...;))
Cato E.

Morrsomt bilde med treffende tittel :) Dette får meg til å tenke på en viss komiker fra byen som fikk avslag når han skulle sette inn vinduer mot naboen. Dette løste han ved å male viduer på veggen og liste rundt.

Mvh
Cato
Kirsten H.

På skråss......og jeg forstår ikke helt hvorfor. Jeg trakk på smilebåndet, men hvorfor har du klovn som nøkkelord her? Jeg har visst litt tungt for det.
mvh Kirsten
Jan G.

Cato er på sporet, den samme klovnen har en dør inne med syv dørvridere på rekke og rad over hverandre. Når det gjelder blindvinduet, fikk han byens ordfører til å avduke en plakett i sakens anledning, med musikkorps og det hele.

Men det jeg hadde i tankene er vår tilbøyelighet
som kommentatorer/kritikere til å ta utgangspunkt i faste regler for fototeknikk og komposisjon, mens de som geniforklares bryter de samme regler stadig vekk. Et paradoks etter min mening.

Jan
Trygve B.

Enig, dette var ganske morsomt og treffende på samme tid. Noe å tenke på. Ha en fin søndag. mvh Trygve
Solvår B.

Jeg tenkte på klovnen i byen vår med en gang jeg så bildet. Han er ikke akkurat et A4-menneske. Et artig bilde.
: ) Solvår
John A R.

Artig bilde med herlig undertekst!
Eirik B.

Stramt komp gjør bilde med svært passende tittel ekstra virkningsfullt. Det er mulig at en forsterkning av kontrastene kunne gjort at unntaket steg enda tydeligere fram, men det er altså kun en antagelse - og kan hende tar jeg feil her.

Mvh
Eirik
Lars Ivarson F.

humoriktig i alle retningar..likte dette
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu