Test av min nye 7D
Da har jeg testet min nye 7D, og finner nå en rød pixel på alt av bilder. Er dette en defekt, eller noen som vet ?
Tilbakemelding på kamera status ønskes !
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-11-05 09:22:02
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 7D
  • Canon EF 50mm f/1.8 II
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_614160} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Øyvind F.

Ønsker tilbakemeldinger på om noen vet hva som gjør at jeg får en slik rød pixel. Kamera er helt nytt og dette er første bildet jeg har tatt. Har et veldig gammelt minnekort i pr idag da jeg fortsatt vendre på mitt, men får samme pixelfeilen når jeg tar bilder gjennom Camera Suite og legger bilde rett på maskinen også.
Mvh ØyViNd F...
Trygve S. A.

Slike feil kan oppstå også på helt nye kameraer. Det er gjerne da slike feil oppstår...Men dersom ditt kamera er flunkende nytt, ville jeg reklamert til selger eller Canon direkte. Imidlertid er vel ditt kamera utenfor garantitid? Tror det blir vanskelig å få penger igjen på det.

Har selv et Canon PowerShotS70 som fikk dødpixelfeil tidlig i karrieren. Dog vistes dette kun på få bilder, og jeg fikset det i så fall under redigering.
Øyvind F.

Fikk kamera mitt i går, rett fra FotoVideo så i mine øyne skulle det være mulig å få reklamert på det. Vet det er "minimum-så-og-så-mange-pixel" fra diverse produsenter, men når det er såpass tydelig som det er så blir jeg iritert.Håper FotoVideo viser litt skjønn på det. Dersom ikke blir kjøpet hevet og et nytt kamera bestilt.
Har testet nå på alt fra iso 100 og opp til 6400. På iso100 er prikker pitte litt mindre enn på bildet her (iso 800) og på iso 6400 er prikken så iriterende at til og med min fru så det med en gang ;)
Håper uansett det lar seg fikse.
Mvh
Øyvind F
Trygve S. A.

Ja, du har både reklamasjonsrett og angrerett ved kjøp, om det er innenfor 14 dager.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu