Høst
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger58
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_614219} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Bjørnar P.

Rent og ryddig. Litt uvanlig kombinasjon av elementer skaper interesse. Fine speilbilder. Opplever komposisjonen som noe venstretung.
Odd E. k.

Nå er det ingen vei tilbake. Vinteren er i namarsj. Godt fanget motiv der dybden, komposisjonen og det fine utsnittet er så fortellende.

Mvh

Odd E.
Tor Inge O.

Takk Bjørnar og Odd for hyggelige kommentarer.
Synes området med det blå vannet som splitter bildet i høyre del av bildet balanserer fint kula på venstresiden men her er det øynene som ser.
Bjørnar P.

Forutsatt et kutt oppe til like over kula, blir balansen fin. Blir et ryddigere et renere bilde på den måten også, så verdt å vurdere et kutt.
Tor Inge O.

synes selv trappa må våre med men jeg har ikke testet ut forslaget ennp, men det kommer jeg til å gjøre og kan hende du har alldeles rett. Liker forøvrig at du alltid kommer med konstruktive forslag til endringer. Slikt skulle det vært mere av skal vi forbedre oss åg lære å se ting på forskjellige måter. Stå på og vær aktiv i kritikken din.

mvh

Tor Inge
Tor Inge O.

Kunne vært interessant med en diskuson rundt hvilket nivå kommentarene bør ligge på.Vi bør vel innrømme at nivået på kommentarene er veldig snilt, vi kommentrer det som er bra og lar være å nevne det som kan forbedres.Vi vil vel utvilsomt lære mer om vi får forslag til forbedringer og ingen bør vel ta seg nær av det. Dette er jo først og fremst et forum som gjrmmon tilbakemeldinger og tips skal gjøre oss til bedre fotofrafer.
John A R.

Flott høst komposisjon! Annerledes og stilige elementer i høstbilde. Meget bra :)
Tor Inge O.

Takk til deg også John.
Jostein G.

Uvanlige elementer ja som vekker interesse! Flott og severdig og veldig høst dette! :-) Syntes og det at trappen med løvet bør være med...det forsterker høststemningen. Passe eksponert eller lys i bildet syntes jeg. ok





Mvh Jostein
Tor Inge O.

Takk for hyggelig kommentar Jostein.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu