Bildet inngår i albumet B / W -
Utstyr
  • Nikon D7000
  • Nikon 50mm f/1.4D AF
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger175
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_614368} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Kristinn G.
Første inntrykk. Flott meget bra.
Neste inntrikk, litt i tvil.
Er dette kunstig? vakkert? Harmonisk? Vet ekki helt.

Sving mot høyre og mot venstre. Mann som ser mot venstre. Skilt som ikke akkurat inviterer mot høyre. Er dette politisk? Stor hvit flate i mitten. Ledninger på kryss og tvers. Liker egentlig bildet, men noe med mannen og skiltet virker kunstig. Er dette dårlig manipulasjon eller hva er dette egentlig?

Blir ikke helt sikker men tror jeg liker bildet.

I allefall et bilde jeg legger merke til.
Kristinn
Arne H.
Den e go :-). Ingen manipulasjon, ingen politisk mening. Jeg manipulerer ikke innhold i bilder, kun kontrast, lys, farge. Rimelig rett ut av kamera fra en spasertur en tåkete dag.
Kristinn G.
Flott...
Liker best bilder som er "ekte", men man vet jo aldri.
Avsluttet .
Jeg ser hva Kristinn sikter til, når han skriver at noe med mannen og skiltet virker kunstig. Om jeg titter veldig nærme ser det for meg ut som om du har (i overkant) skarpet opp skiltet, mannen og linjen fra mannen over veien. På min skjerm synes det såpass godt at det er litt skjemmende på et ellers fint bilde.

Synes forøvrig bildet kan gi rom for noen interessante assosiasjoner, knyttet til symbolikken med den gamle mannen, veiskille, osv. Tåken bidrar til stemningen. Et "tenkebilde" som jo er positivt.
Arne H.
Takk, mulige jeg gikk litt for langt. Trodde det blir siktet til at jeg kanskje hadde editert inn noe eller fjernet noe. Sorry hvis misforstod. Denne kritikken er noe jeg får av og til så her bør jeg kanskje skjerpe meg. Takker.
Ivan H.
Førsteinntrykket mitt her er at komposisjon sitter godt sammen med ballansen i bildet. Liker elementene som trekker sin vei i bildet og åpner opp i midten. Bildet virker forøvrig teknisk svakt, noe som ser ut som kommer fra etterbehandligen. Bildet virker ganske dust, men kraftig oppskarpet i områdene rundt skilt, linje på vei og mann. Dette trekker ned.

Ikke vær redd for å gå mørkere i skyggepartiene, så lenge du beholder komposisjon og budskap.
Arne H.
Tusen takk! Kommer nok til å ta en tur tilbake til råfilen. Det viktigste med å fotografere i RAW, man kan gå tilbake :-).
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu