I nettet
Tatt i min hage i Sør-Sudan
Utstyr
  • Canon 5D MKII
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_614429} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Jan Helge H.
+1
Knall bilde!!
Flott edderkopp, men Ville ikke hatt den i hagen min
her i Norge... :-)
Odd E. k.
+1
Et meget flott bilde av edderkoppen i jaktnettet. Skarpt og i flotte farger. Utmerket bakgrunn som fremmer edderkoppen så godt. Flott fanget i et fint utsnitt.

Mvh

Odd E.
Morten W.
+1
Veldig flott bilde.
Kjenner du til denne karen her?
Jonny O.

Det er litt delte meninger om den - jeghar googlet den og navnet skal visstnok være Golden Silk Orb-Weaver Spider. Den informasjonen jeg har funnet om den på nettet sier at den er helt ufarlig. Lokalbefolkningen her har imidlertid stor respekt for den og sier at den er svært giftig. Jeg har en mistanke om at det er en antagelse etter føre var prinsippet. Har imidlertid ingen planer om å teste det ut! Den dere ser på bildet er trolig en hun. Hannen er bitte liten og finnes ofte i nærheten av hunnen s nett, så også her. Det hvite siksakk mønsteret dere ser kalles et stabilimentum og finnes ofte hps edderkopper som er aktive på dagtid. Det er delte meninger om hva hensikten med stabilimentumet er, men noen sier det stiver av det ca 60 cm2 store nettet, andre at det er en advarsel for fugler og større dyr for at de ikke skal ødelegge nettet og andre igjen at det tiltrekker seg byttedyr. Den kalles St. Andrews cross spider i Australia fordi den samler benene i par og danner et kors når den hviler.
Morten W.
+1
Fin info.
Ane Therese R.
+1
utrolig tøft! :)
Jonny O.

Takk! Kult med kommentarer! Inspirerende!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu