Julekort?
Det var tid for å fotografere guttungen til julekort, og mens han sov rigget jeg meg til i mitt provisoriske studio på stuegulvet. Hva er vel mer egnet til å "skyte" seg inn enn bamsen?
Etter bildene var kommet over på maskinen så jeg at disse bamsebildene kunne jo brukes til noe, så da laget jeg et julekort! Kanskje ikke det vanligste motivet her på foto.no, men det får duge!
November er vel litt tidlig å finne frem julesakene også, men skal julekortene bli lagd og skrevet så må man begynne tidlig.

P.S. Julekortet vi skal sende ut fra familien er ikke av bamsen! :)
Syntes det var helt greit med tanke på at "studioet" var en stykke hvit nervøs fløyel, én reflektor, et vindu (med mørke skyer og regnvær utenfor) og én blits montert på kameraet.
Utstyr
  • Canon EOS 550D
  • Sigma 24-70mm F2.8 IF EX DG HSM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_615226} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Heidi W.

Veldig bra laget og kjempesøtt julekort - synes godt dette kunne bli sendt ut som årets julekort :)
Duy P.

Noen er tidligere ute enn andre. Vel kanskje en fordel å ikke stresse liv av seg og gruer seg hver gang det ordet Jul flyr i lufta.
Enig med Heidi her, kunne brukt som Julekort til bekjente og venner. Den er jo søt som så. Motivet blikket, hjerte formen kan reflektere feeling vi har hvert jul (hjemlengsel, savner, kjærlighet o.l)

:) duy
Erik R.

Vi var tidlig med julekortet, men jeg er sen med å svare :)
Takk for hyggelige kommentarer! Med barnedåp midt i desember så måtte vi i år starte tidlig med juleforberedelsene.
Uansett, takk skal dere ha! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu