Haukeskrik + ungfuglportrett
Ja, jeg kan hverken skilte med strølys eller fluktbilder (tåke i hele dag), mer enn dokumentasjon på at haukene nå er foret inn hos meg også og det er jeg veldig fornøyd med. Unghauken kom 0810 og var i området til hun ble fantejaget av voksenhauken mot slutten av dagen. I skumringen satt de og skrek til hverandre, snakk om villmarksstemning.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-11-24 19:15:17
    Versjon #2
Utstyr
  • EOS 5D markIII
  • Canon EF 400mm f 5.6 L USM
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetISO 6400, stativ og skjul.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_616267} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Svein R J.

To flotte bilder av haukene både voksen og ung men synes org er best her med det blikket og kjenner nesten skriket inn i stua

Mvh Svein
Torbjørn P.

Bilder av hauken er alltid moro å se, men v1 blir en klar favoritt her. Selv om den sitter stille skaper skriket nesten en slags actionfølelse.

Bare å ta av seg hatten for det tekniske.
Bjørn Aksel B.

Se her ja! Nå er du i gang vettu! Spådd vinterlig fra neste uke, så da får du be arbeidsgivern om et par uker med ferie plus lønn:)
Gleder meg til fortsettelsen Jarl Kjetil, en flott start du viser oss.
Bjørn A
Duy P.

Meget spennende da dine glade meldinger kom på min sms men strølyset var i sin egen verden hos meg.
En god start dette JK. Som yr/storm spådd blågradene kommer nok. Det er bare å ta ferie. Jeg betaler din lønn hvis jeg har noe til overs vettu. Ellers kan jeg være ansatt hos deg og BA for å være skjerpa mot minimal lønn.
JK, synes ikke bakgrunnen på v2 ikke var så ille. Men noe støy på fjerndrakten i v1.

:) duy
jarl kjetil j.

Takker for kommentarer alle mann! Skulle gjerne hatt mer fritid å bruke på åteplassen nå ja. Sitter jo gjerne på jobb og drømmer seg bort og fantaserer om alt en går glipp av på åteplassen.
Ser med glede at det melder kuldegrader fra midten av neste uke som dere sier, absoluttt på tide, lei av dette drittværet, gjørmnte overalt og kjøttet blir jo bedervet med engang.
Duy, ja det blir gjerne litt støy ved disse verdiene, spesiellt på områder som er litegrann utenfor fokus. Synes likevel bildet var såpass ok at jeg valgte å legge ut. Du kan selvsagt få jobben som skjerpa, du må bære både kjøtt, meg og mitt fotoutstyr, opp lia;) Lønn får vi som kjent i himmelen ;)) Ha en flott helg alle mann!


jkj
Odd Chr. K.

Moro! Disse skrikene har jeg ikke fått opplevd, men det ser jo ut som en spesiell seanse, og du har jo fanget "slukhalsen" i rett øyeblikk med brusende fjær og mandlene synlig. To fine.
Odd C.
Svein Ove L.

Herlig at du endelig har fått den nedpå. Ble da to severdige bilder dette å mer kommer det sikkert..:)
Frode L.

Hei Jarl Kjetil.

Det var sikkert moro at de endelig kom, to flotte bilder der det ikke er noe sjenerende støy for meg.
Begge med fin skarphet og fine farger.

Frode.
Avsluttet .

Kjekt at du endelig lyktes etter alt strevet. Og dette er vel bare begynnelsen? Lykke til videre!
Forøvrig har du en meget skarp linse! Har tidligere hatt en tilsvarende, og den er helt suveren;:-)
jarl kjetil j.

Takk til dere siste også!
SES: Enig i at objektivet tegner skarpt, begrensningene er jo lysstyrken, sammen med AF egenskapene ved følgefokus, hvor det faller litt imellom etter min mening. Men det er mye objektiv for penga, enig i det ;)

jkj
Avsluttet .

Hei

Håper vi fortsatt er venner , selv om jeg kom med med en lite velykket kommentar av bilde av deg og din venn ( skyldes inntak av kvalitetes Whisky fra skottland :)

Har forøvrig begynt og lage mitt rovfugl skjul i dag. - Som viltansvarlig i diatriktet burde det ikke være problem med åter!
Skulle du være på dise kanter av kongeriket er det bare å ta kontakt.
jarl kjetil j.

No hard feelings Stein Erik, er jo bare bilder vi diskuterer så uansett tar jeg som regel ikke ting veldig personlig.

Takker for raust tilbud og lykke til med eget skjul, det er jo mye jobb men veldig moro når man får besøk av noen med krumt nebb og skarpe klør. Ha en fortsatt god helg og nytt et glass whisky ;))

jkj
Odd E. k.

Et flott bilde av hønsehaukungen i en flott positur. Skarpt og i et flott lys der detaljene kommer så godt frem. En nydelig bakgrunn, god nærhet til fuglen. Utmerket fanget også i versjonen...

Mvh

Odd E.
Per G.

Flotte bilder og god fortelling fra åteplassen din Jarl Kjetil. Å få både gammelhauken og den unge på samme dag må jo være klimaks.
Mvh
Per
Håvard F.

Mega gode bilder dette :)
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu