Proud Smoker
Bildet inngår i albumet Proud Smoker -
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark II
  • Canon EF 100mm
  • Brennvidde100mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_616660} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Anders F. R.

Fint lys og blikk og sånt.

Jeg har ikke noe særlig til overs for røyking, så jeg ser ikke helt poenget med å portrettere akkurat det. Men jeg registrerer at søyken ikke er tent og at det ikke ryker, så kanskje "røykeren" ikke er så stolt av det selv, likevel? Hvis bildet skulle vært gjennomført, så burde du ha tent på.
Ask Andreas B.

Takk for det! Har ikke så veldig mye til overs for røyking jeg heller, men i studio er det desverre ikke lov til å røyke, ellers hadde jeg tent på. Velger også å ikke manipulere bildet... Har tenkt igjennom hvordan bildet hadde sett ut uten røyken, men da føler jeg det bare hadde vært "another portrait"

-Ask
Linn Bryhn J.

For meg er røyken bare i veien, jeg blir litt frustrert av å lure på hvordan bildet hadde vært uten. Blikket er litt undrende, håndens plassering (bortsett fra røyken) litt "kanskje jeg tør, kanskje er det litt skummelt", og med de svarte brillene bare litt ned på nesa kan man nesten tro hun såvidt tør ta av seg brillene. Så jeg er uenig med deg i at det bare ville vært "another portrait", og ville gjerne sett portrettet uten røyk. Men egentlig artig at en sånn liten tørr bladsamling i papir virker så provoserende :)
Kirsten H.

Nært og fint bilde, godt utført. Bildet kunne fungert veldig bra uten sigaretten også.
mvh Kirsten
Ask Andreas B.

Takk for konstruktive kommentarer begge to, Linn og Kirsten! Er enig at bildet hadde blitt mer gjennomført om røyken enten hadde vært borte eller tent. Røyken var en idé jeg hadde hatt lenge, men fikk desverre ikke tent den i studio...

-Ask
Avsluttet .

Tøft 0g velbelyst portrett. Liker det tette utsnittet. Røyk eller ikke røyk - synes bildet har et 50 talls look, og da var det in å røyke.
Ask Andreas B.

Takk skal du ha, Stein. Kunne med fordel vært litt mer luft øverst, men syns alikevel det funker bra. 50-tallet var en stor inspirasjon på denne shooten.

-Ask
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu