Ei hund etter Nikon 1
Min dachshvalp prøver å dra kamereraet ifra meg
Øyeblikksbilde tatt på nært hold, mens hvalpen drar i kameraremmen. Da er det litt lov at noe av bildet er uskarpt - hundens råskap og iver er her viktigere.
Utstyr
  • Nikon D7000
  • Nikon AF-S 18-105mm 1.3.5-5,6G ED EX
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_616686} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Heidi W.

Hehe, tydeligvis en hund etter Nikon denne ja :)
Knut S.

Sånn er det med Nikon. Alle vil ha det:)
Truls Bastian H.

Ja, Taana er ei bortskjemt kvalitetsbevist ung dame. Hun var ikke sen om å nekte å spise hvalpeforet til Pedigree. Hun viser ingen interesse for alle mine antikke russiske kameraer (som, Fed og Zenit), og heller ikke det gamle Cannon-utstyr pirrer/frister henne. Men alt Nikonutstyret elsker hun. Vet ikke sikkert om vi skal kalle henne kvalitetsbevist for Nikon, eller om det kommer av at det er mest ferske luktspor etter husets far på Nikon.
Geir M.

Tror at hunden liker Canon bedre :)
Truls Bastian H.

Jeg har en kasse med ødelagte russiske kameraer på gulvet i studioet - Hun gidder ikke engång å gnage på skinnveskene. Jeg har også hatt et gammelt Canon A1 i sofaen på studioet, og hun enser det ikke. Men har ikke prøvd henne på Canon av nyere årganger, så kanskje hun er kun kvalitetsbevist og vil like alt av bedre prisklasse.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu