"Av tre er du kommet, til tre skal du bli"
Utstyr
  • Canon 5Dmk2
  • 24-105
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_617493} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Marius N.
Hei Remi. Interessant motiv, morsomt med trærne som har vokst seg så store at taket nesten detter sammen.
Liker utførelsen i s/h, ved at huset er lysnet i forhold til resten blir det et naturlig blikkfang. Jeg tenker at du kunne jobbet mer med himmelen, lysnet deler av det for å få fram mer struktur. Formatet fungerer bra men... ser for meg et kvadratisk utsnitt, hva tenker du om det? da måtte du eventuelt ha mere å gå på på sidene og det er ikke sikkert du har.
Remi K.
Hei Maruis. Takk for tilbakemelding.
Har dessverre ikke mye å gå så det kan bli kvadratisk. Tenker linjene i åkeren som leder er en detalj som ikke bør forkortes. Kanskje jeg kan lysne himmelen litt. Bare ikke fokuset taes bort fra huset om det skjer for mye over taket.
Skal teste, mulig jeg legger ut ny utgave :)
Avsluttet .
Utrolig spesielt hus. Jeg forstår linjene i forgrunnen, men med et så uvanlig motiv må det være mulig å få til noe bedre.
Øystein N.
Jeg mener også det er huset som skal ha oppmerksomheten, og vegen dit bør være underordnet. Om du fikk jobbet frem en mer levende himmel så hadde det understreket dramatikken i hovedmotivet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu