Håkons Julekalender 2012 11. des.
11. Det var fred og fordragelighet i skogen nå, og ro og orden var blitt gjenopprettet på den lille plassen i skogen. Nissen satt fornøyd å så utover skogen, og kjente at julestemningen var i anmarsj, fuglene sang, vinden suste rolig i trærne og kulda beit i kinna.. Nissen lo for seg selv når han tenkte på alt det folk snakket om og hva de tenkte. Noen sier jeg kommer fra Nordpolen, men der bor det jo ingen. Noen forretningsfolk sier at jeg kommer fra Drøbak, tenk å lure folk slik, tenkte nissen. Ja å noen sier jeg kommer fra Finland, og det har jeg tenkt selv å.-ja for nissen er jo så glad i å kose seg. Nei da dere vi må slutte å lure på hvor nissen bor, som han selv sier ”jeg bor jo bare på denne lille plassen i skogen jeg”. Ja nissen var fornøyd han, der han satt og funderte over livet og bare sugde inn julestemningen.
Bildet inngår i albumet Julekalender 2012 - Håkons julekalender. Fri for konkuranser og kjøpe press.
Dette handler om alt nissen har å stri med før jul.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger120
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_617930} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Solvår B.

Det er en lettelse å se at nissen har roet seg ned etter gårsdagen. Jeg fryktet det verste.
Rotta er fortsatt med og skotter etter julegodter. Antakelig lurer pippippen på om nissen vil sette opp et fuglenek. Det røde huset er julepyntet. Joda, dette ser fredelig ut, men.....hva skjer i morgen?
: ) Solvår
Avsluttet .

Det er bra å se at roen har senket seg inne i nisse skauen, og at alt går sin vante gang der.
Berit A.

Godt å høre at ting roer seg.
Tror jo på nissen jeg og at han egentlig er veldig snill. Her er det nok bare en sjalu "paparazzi" som tar bilder og vrir og vrenger på bildene slik at de får fantasien i sving hos seerne.
Her kommer nok den gode jula, Mikke, Pluto og alle vennene er på plass for å gjøre julaften-formiddagen akkurat slik den skal være. :))
Nå gleder jeg meg til fortsettelsen. ;)
Jan G.

Nissen må nok ha en dag å komme seg på etter rabalderet i går. Det nærmer seg julaften og det gjelder om å ha krefter igjen til innspurten. Ellers gjenstår det å brøyte og skuffe snø.
Mvh Jan
Trygve B.

Artig påfunn. Her er det bare å følge med. Mvh Trygve
Kirsten H.

Tid for ettertanke og kanskje litt planlegging før den siste innspurten. Hvite dager må til, kaffe og smultringer smaker godt det også.
mvh Kirsten
Carsten W.

Jeg begynner jo å savne litt aktivitæt.
Ogsa lurer jeg på om han jobber som frilans eller, som ryktene gar, er ansatt hos "JuleAS".
I dette tilfelle bør han passe seg at han ikke fa sparken, fordi hvis han havner i kjøkken min etterpå burde han øke arbeidstempoet betraktelig...;)
Svein R J.

Ikke rart han må ha en dag stakkar det har jo vært det kjøret,men i morgen....

Mvh Svein
Alf B.

Sikkert godt for nissen og ha en hvit dag, eller skjuler han noe mon tro ?
Bjarte W.

Sugde inn julestemningen? Var vel et par sugerør innvolvert her, tenker jeg, og mistenker at julestemningen kom fra "Aass".

- Bjarte
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu