The homeless and her cat
Bildet inngår i albumet Gatefoto -
Utstyr
  • Canon EOS 1D Mark IV
  • Canon EF 24-105mm f/4.0L IS USM
  • Brennvidde96mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_618139} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Kirsten H.

En artig vri på et mye brukt motiv for tiden. Dette er et av de bedre jeg har sett av de hjemløse. Når jeg ser på tingene hun eier, får jeg en liten mistanke om at bildet er arrangert.
mvh Kirsten
Jon Petter M.

Takk igjen, Kirsten. Bildet er ikke arrangert, jeg gikk forbi henne i Paris i helgen, og var raskt opp med kameraet og ned igjen, trodde ikke hun så meg, før jeg forstørret bildet på displayet etterpå, da oppdaget jeg hennes blikk, som jeg mener gjorde noe med hele bildet. Jeg tror dette var alt hun eide - og dette er jo en stor konstrast til overpyntede Champs-Élysées for tiden (bilde nr. 679002)
Heidi N.

Et godt bilde som sier mye. Utrolig at hun faktisk har en katt sammen med seg, det har jeg aldri før sett sammen med en som lever på gata.
Heidi
Solvår B.

Et spesielt, fortellende bilde. Jeg har aldri sett en hjemløs med katt.
I Stavanger har jeg sett en tiggende kvinne som snakket i mobilen. Det koster jo litt...
: ) Solvår
Trygve B.

Et bra bilde og et viktig tema du tar opp. Forskjellen på rik og fattig skremmer meg mer og mer. Og det som skremmer enda mer er at så få rike bryr seg. Mvh Trygve
Jon Petter M.

Takk for kommentarer, Heidi, Solvår og Trygve. En tankevekker, ja. la ut et tilsvarende et fra Praha i fjor her: bilde nr. 584673 - slike bilder blir ofte lite kommentert føler jeg, men er ofte rom for akkurat diskusjoner. Mvh JPM
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu