Gate to heaven
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger43
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_618173} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ask Andreas B.

Fine duse farger med fint utsnitt. Litt upassende tittel i følge meg da jeg ikke får noe følelse av å komme til himmelen hvis jeg hadde gått igjennom portet. Men igjen, himmelen trenger ikke være selve himmelen, det kan være et sted der man føler seg trygg og avslappet, og det tror jeg man blir hvis man legger seg på den gressplenen:)

-Ask
Linn Bryhn J.

Tusen takk for hyggelig og konstruktiv kommentar. Er helt enig med deg i at tittelen ikke passer, jeg har egentlig tenkt på den som Gate to paradise, men brukte feil ord.
Ask Andreas B.

Der har du det! Akkurat noe sånt jeg tenkte! Får veldig lyst, som sagt, å legge meg på den gressplenen bak porten:)

-Ask
Walter S.

Gate to heaven - for en sau kanskje...?
;o)
Spøker litt nå, da tittelenm din er litt "merkelig" sånn konkret sett.

Det er vel ikke tilfeldigvis på Jeløya du har tatt dette bilde på? Rett nedenfor galleri F15..?

Uansett hvor du har tatt bilde, så har du en unik uttryksform i ditt bilde som appellerer til meg. Det er noe med de grønne valørene som jeg finner interessant. Og selve formatet selvfølgelig. Formatet kler selve komposisjonen meget bra.

Så var det litt pirk: For min smak så var det bare litt for mye gressbakke i forkant, og litt trangt rett over selve grinden. D.v.s. jeg prøver å se OVER selve denne grinden og er litt irritert over at øverste borde på grinden dekker til strandlinja.

Bortsett fra det så har du noe der!

Mvh,
Walter
Kirsten H.

Litt uheldig kameravinkel på et ellers flott bilde. Kameraet burde vært litt høyere slik at man ser bakgrunnen over kanten.
mvh Kirsten
Linn Bryhn J.

Så herlig med så fine og konstruktive kommentarer, tusen takk! Ja Walter, bildet er tatt på Jeløya, rett nedenfor Galleri F15 :). Jeg ser også hva du mener med at det er for mye gressbakke foran, eller kanskje heller at den delen tar for mye av bildet, det burde kanskje vært mer "paradis", skal se om jeg ikke har plass til å justere litt på det. Når det gjelder kameravinkel og strandlinjas plassering er jeg derimot ikke sikker på at jeg er enig med Kirsten og Walter. Tanken min med bildet er at porten stenger for paradis, og hvis dere har lyst til å se over grinden har jeg jo oppnådd akkurat det jeg ønsker :). Men jeg er absolutt villig til å prøve igjen og se om det blir bedre. Må bare vente til neste gang jeg er på Jeløya...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu