Fossekall med yngel
Fossekallen kan fange yngel.Den fanger ellers vårfluelarver,krepsdyr og andre vanninsekter.Bildet mitt her er tatt i September måned.
Sjelden situasjon .
Utstyr
  • -
  • 300mm 4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger183
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_618354} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Duy P.
+1
Flott middag den har fanget og godt fotografert også.
Noe støy, men sjeneres ikke.

:) duy
Ingrid Milly L.

Fantastisk fint fanget fra deg dette. Flott fangst har kallen også som er gjengitt på en skarp og fin måte her. Fint lys og fine farger.
mvh. Ingrid Milly
Tor Inge O.

Flott fanget situasjon. Liker utsnittet.

Tor Inge
Arne K M.

Solid fangst på Fossekallen. Flott fanga av fotografen.

Arne
Petter Jan A.

Meget bra.
Odd E. k.

Et av de beste bilde av fossekallen her inne på dotten. Upåklagelig skarpt og i et fint lys der fargene og detaljene kommer så fint frem. Et vinnerbilde dette, da du har fanget den i en meget flott situasjon med den store yngelen i nebbet og med vårfluelarven på steinen ved siden av. Flott diffus bakgrunn og med fine lysrefleksjonene som fremmer slik stemning. Meget flott komponert i et fint utsnitt.

Mvh

Odd E.
Geir K.

Et bilde av de skjeldne dette. Og som Odd her sier..et vinnerbilde.
Et herlig skue.!

Geir
Berit A.

Fisk til hovedrett og larven til dessert. ;)
Et knallbra bilde av fossekallen. Her stemmer alt, skarphet, farger og lys. Og som gutta over sier; et vinnerbilde, og det er jeg enig i. Nydelig. :))
Bernt Ø.

Et godt bilde dette. Du kunne nok tenkt deg mykere lys, men du har frosset fossekallen i riktig øyeblikk, i en situasjon ikke mange har sett.

Mvh,
Bernt
Odd Sverre F.

Takker.Et par kommentarer mener å se en larve men det er stilken på et løvblad som jeg lot være med på bildet - uten noe vekkkloning.Stilken ligner på en larve riktig nok.
Mvh
Odd.
Dag Tore ..

Denne gangen har fotografen "lykkes" å få et " vinnerbilde" Jeg støtter meg til Odd E. Kjølstad kommentar:)Men jeg mener at bilde trenger noe mere lys.Denne gangen er jeg noe "pirkete" Med her er det snakk om et "Premeibilde".Ikke ofte vi ser et slikt godt og sjeldent foto av fossekallen med fisk.Teknisk helt på toppen av "palen" ,denne gangen:) Odd Fostervoll: Her er det bare å ta seg hatten og gratulere med meget gode resulatater. Det blir en sekser fra meg.Det er bare å stå på med mye bilder fra en "dyktig" naturfotograt som deg!!!!!!! Dag Tore Silseth/Eda/Sverige.
Marianne H.

Et facinerende bilde. Liker utsnittet som får meg til å føle at jeg er betrakteren som fuglen akkurat er blitt bevisst. Undrer på hva som skjedde videre.. Fløy den avgårde med fisken, mistet den storfangsten eller...? Suverent godt fanget av fossekallen! Mvh Marianne
Odd Sverre F.

Takk til deg Dag for ærlig pirking,godt forslag.Har raw fila med bra arbeidsrom , så jeg kan justere i brightness m.m.
Marianne du spør hva som skjedde videre!Kallen spiste den nok opp - slukte yngelen faktisk hel men det var etter den slutta å sprelle.
Mvh
Odd.
Magnar L.

Knakende god dokumentasjon av fossekall med nyfanga fisk. Sylskarpt, men kanskje en aning for mørkt. Men absolutt ett av de beste fossekallbilder som har blitt vist på dotten.
Mvh
Magnar
Hans-Jørgen H.

Meget interressant fossekallbilde.
Ante ikke at den fanget yngel opp til den størrelsen.
Enig i at det har vinnerbildepotensiale i seg.
Stilken på bladet tilfører bildet noe skarp som den er i det uskarpe.
Hadde vært moro å se samme bilde hvor du har etterjustert det du får til i RAW-fila.
Tyrin.
Per G.

Spennende bilde av kallen, og fin historie.
Mvh
Per
Avsluttet .

Hei Odd,

Meget severdig bilde. Ikke så ofte man ser Fossekallen tar yngl, men det gjør den :-) Ville nok lysnet en smule jeg au.

mvh
Tommy
Odd Sverre F.

Takk for hyggelge kommentarer til dere siste også.
Mvh
Odd.
Dag Tore ..

Hei Odd, Nå på tampen av dette året,får jeg takke deg for mange gode blinkskudd her på "dotten" Dette setter vi alle naturfotografer stor pris på! Regner også at vi kan ha et godt samarbeid i 2013. Ønsker deg og dine en rolig og fin Jul,også et GODT NYTT ÅR!!!:)Dag T.Silseth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu