Novembernatt: Blåtimen I
Tatt fra vollen mellom Prins Fredriks bastion og Prins Christians bastion og vi ser rett østover. Vi kan skimte siluetten til Kongsten fort i det fjerne (omtrent rett opp fra søppelkassa) med den røde morgensolen bak.
Snerken vi ser på vannet i vollgracven er is-sørpe som har lagt seg i løpet av natten.
Det har skjedd noe "KRØLL" med beskrivelsen min, den havnet som 1. innlegg under...?!
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-12-26 18:47:25
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D700
  • Nikon Nikkor AF-S 24-85mm f/3.5-4.5G ED VR
  • Brennvidde24mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_619192} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Walter S.

Tatt fra vollen mellomn Prins Fredriks bastion og Prins Christians bastion og vi ser rett østover. Vi kan skimte siluetten til Kongsten fort i det fjerne (omtrent rett opp fra søppelkassa) med den røde morgensol bak.
Agnar H.

Mange fargerole store og små lyspunkt i dette. Lysrefleksene i vannet gjør seg, og her er ganske riktig grønt styrbord og rødt babord. Slikt vet en sjøulk som Walter :-)
Olav Bjarte K.

Av disse er V#2 det mest tiltalende for meg. Ikke fordi det evt har bedre teknisk kvalitet (Som jeg uansett ikke kan registrere på den skjermen jeg titter på), men fordi den lille avstikkeren til venstre skaper dynamikk og dybde. Flotte og rike farger...

Vh.
Roar K.

Flott lys du har fanga her. Du behøver ikke være enig med meg om toppkutt på 3 cm i originalen og og ditto 2 i V2. Men du kan jo scrolle opp og se.

Roar
Walter S.

Her var det noen meninger, ja. Takker for hyggelig Romjulsbesøk, Agnar, Olav Bjarte og Roar. Kakeboksen med kromkaker er halvspist, og Otrivin Nesepray-flasken er oppbrukt og nesa klør etter mer...!

;o)

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu