Mor, barn og tenåring
Jeg tar aldri på meg å ta portretter og familiebilder, annet enn for egne album. Av en grunn. Likevel lot jeg meg overtale til å ta bilder av denne hjortefamilen, ettersom oppdraget så enkelt ut og jeg ikke engang trengte gå ut av bilen.

Resultatet ble refusert av de avbildede, hvor manglende dybdeskarphet, manglende retusjering av damenes små urenheter i pelsen og grov korning grunnet skyhøy iso, ikke passerte kritisk kontroll.

Selv er jeg kjempefornøyd, har aldri fått bedre i familiebilde-genren. Kommentaren om at "vi ser ut som et trehodet troll" tar jeg ikke til meg.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-01-05 20:15:23
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger125
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_620295} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Hvorfor tar du aldri bilder av din egen familie? Det må vel være noe av det kjæreste du har? En dyktig fotograf som deg bør ta verdena beste bilder av egen familie:-) Hjorter, ørner radyr ol tar "alle." Det er selvfølgig utfordring, og krever sitt, og gir muligens kred. but what so?
Bernt Ø.

Hei Stein Erik,

jeg tar nok svært mange bilder av egen familie - men jeg tar ikke oppdrag med bilder av andres;-). En kort periode i ungdommen tok jeg slike oppdrag for å spe på studielånet - dårlig betalt og i mange tilfeller utrolig kjedelige og utakknemmelige. Derav kun bilder av egen familie for eget album...

Mvh,
Bernt
Dag Tore ..

Orginalen ble desverre ikke det beste resultatet her! Men versjon 2 ble et rent og fint opptak i vinterstevning! Dyrene har oppdaget fotografen? noe som er bra med bilde!Det har også bra skarphet med godt utsnitt. Neste gang du fotograferer hjort,hadde jeg ønsket noe mere biotop der hjorten ferdes!! Godt jobbet denne gangen.Det er ikke så lett å få bilder av disse sky dyrene.Og denne gangen ble det fem stykker på "brikken" God fotohelg;)Dag T Silseth
Avsluttet .

Hei!
Bør nevne at bildet ditt er utmerket, selv om junior er uskarp. Hils Kjernekaren Per så mye fra meg. :-)
Odd Chr. K.

En noe broket forsamling med småkomiske trekk.
La ut en liten link under mitt eget gakk-gakk bilde hvis du skal prøve en firmware update...
Odd C.
Nils Christian S.

Å fotografere fra bil er utmerket kamuflasje - knallfin formidling av ditt møte med denne hjortefamilien!
Mvh
Nils Christian
neil robert jones f.

veldig bra familie bilde, passe godt med hvit bakgrunn, nesten som studio portrett :-)
liker best v2. sikkert de ville likt det hengende på veggen isteden for hode deres :-)
mvh neil
Duy P.

Småen på versjonen tilhører fam, men passer ikke helt til paret.
Men hele fam på v2 synes jeg h-key passer godt inn. Bernt alltid slik at gratis oppdrag blir bildene alltid fine og knall ros. For det øyeblikket du vil ha noe for det krever folk mye mer og bare negativ snakk hele veien. Folk er dessverre slik. Jeg har erfart mye dette jeg.

:) duy
Bernt Ø.

Takk for konstruktive tilbakemeldinger. Disse bildene ble mest lagt ut på moro - syns jo de er artige -, og de mangler nok som antydet i underteksten en smule fotografisk. Nils Christian; bilen er fantastisk kamuflasje, men gir små muligheter til å planlegge bilder og velge bakgrunner - av den grunn blir det få bilder fra bil og desto flere fra forhåndsvalgte skjul.

Mvh,
Bernt
Svein R J.

V2 ble jo riktig flott da i fint vintermiljø

Mvh Svein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu