Flørt
Sitter for tiden og rydder opp i gamle bilder. Da er det så hyggelig når det plutselig dukker opp bilder som jeg tidligere ikke har sett potensiale i. Sånn som dette. Det er jo ikke 100% skarpt, men ved å ta det en snartur innom PS synes jeg det ble sjarmerende alikevel.
Bildet inngår i albumet = V I K T O R = - Minstemann i søskenflokken.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger355
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_62078} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Hans Martin H.

Vet ikke helt hvorfor, men det er svært sjeldent at barne bilder fenger meg, men dette var altså et skikkelig unntak.. Fordi dette må jeg bare innrømme at jeg likte svært godt.. At det ikke er 100 % skarp gir en skikkelig glad dag i, fordi den snevre uskarpheten gir bevegelse og en flott dybde, og det er ikke noen enkel sak og fange øyeblikket samtidlig som at alt det tekniske skal klaffe..

Flott, særdeles flott må jeg bare si.. :-)
Mvh: HMH www.jeepir.com
Eirik D.

I et slikt bilde kunne jeg ønsket meg øynene 100% i fokus, det er de som skal bære bildet...
Men Viktor er en flott kar og jeg liker bilde nr. 53158 godt...
Torbjørn L.

herlig bilde. men litt forstyrrende med den store variasjonen på bakgrunnen.. ifra helt sort til noe lysere. bakgrunnen vi har på venstre side hadde gjort seg bra hele veien. nydelige øyne! gjør for min del ingenting om de ikke er helt i fokus. liker at hånda er med, skaper liv i bildet! :-)

mvh

Torbjørn
Nils B.

Bra og liker det jeg ser. Men bildet MÅ betraktes mot grå eller sort bakgrunn. Det hvite tar å lurer øyene slik at vi mister overgangene på venstre side. At bildet ikke er skarpt er jo beklagelig, men likevell så liker jeg altså det jeg ser.
mvh Nils
Avsluttet .

Aldeles nydelig!!

Hedda:)
Avsluttet .

Helt enig med NBH. Flott til tross. Har du forsøkt å softe bildet (Gaussian Blur/Fade Gaussian Blur med Lighten opsjonen eller Soft Light)

-k
Hege K.

Tusen takk for kommentarer og innspill.

Enig i det med mørk bakgrunn. Detaljene kommer tydeligere frem da.

Har lagt på et filter hvor jeg har kombinert gaussian blur og et snev av diffuse glow, og så senket opacitien på filteret til ca. 20%.

Skal absolutt forsøke å softe bildet med fremgangsmåten du foreslår også, KSR.

:-) Hege
Line F.

Nydelig !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu