Etter festen.
Denne kvinnen møtte jeg kvelden før på et salsasted i Havanna. Morgenen etter gikk jeg ut med kameraet mitt for å dokumentere dagen som våknet. Der kom kvinnen gående alene, tydelig antrukket med det samme som kvelden før. Det var noe trist og vakkert ved å se henne gå der.
Utstyr
  • Canon EOS 500d
  • 18-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_620851} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Har ikke helt sansen for denne typen snik-fotografering, der man liksom gjemmer seg bak gardinet og lurer seg til å ta et bilde. Scenen kunne forøvrig like godt være fanget en lørdags- eller søndagsmorgen i Norge. "Walk of Shame" er jo ikke akkurat et ukjent begrep.
Kirsten H.
+1
Jeg liker dette bildet. Den røde vignetteringen(eller er det en gardin) passer bra til motivet. Jeg har selv vært i Havanna for noen år siden. Da møtte jeg flere kvinner som ikke hadde noen andre klær enn de hadde på seg, det virket nokså vanlig. De synes det var et tegn på rikdom å drasse rundt på koffert og bagger med ekstra klær i.
mvh Kirsten
Cecilia r.

At mennesker kan relatere til hverandre, som den mindre behagelige gangen hjem en søndagsmorgen, på tross av landegrenser, synes jeg er vakkert. Store deler av kulturen på Cuba er svært kontrastfylt fra hvordan vi tenker og lever her i Norge. Her ville jeg vise at vi har noen likheter; vi er såre, skjøre, kjærlighetssøkende. Jeg syns dette bildet er nydelig.
Snik-fotografering er en måte å se det på, men dette var raskt gjennomtenkt fra jeg så henne komme gående mot meg. Vinklingen får frem uttrykket, mener jeg.
Thor Thomsen må gjerne gå ut på gaten en tidlig morgen og dokumentere en like grasiøs nordmann på altfor høye heler og med kebabrester i håret. Vi kan kjøre en serie?;)
Cecilia r.

Takk Kirsten! Jeg reiser dit igjen i mars. Gleder meg!
Knut Georg F.

Et tilforlatelig motiv i skjøre pastellfarger. Synes elementene i bildet spiller fint på lag (gardin(?), gate, pike, bil), og det antyder historier. I så måte tar din undertittel bort noe av spenningen i bildet.
Mvh Knut
Mona P.

Jeg liker de duse varme fargene. Synes motivet er fortellende. Har selv vært på Cuba for noen år siden. Usikker på om jeg ville fjernet endel på venstre side.... Forsøk å lage et kvadrat!? :)

Mvh Mona
Tove H.

Liker den åpne fortellingen i bildet...trengs ikke undertittel, men gjør ikke noe at den er der. Liker dette, jeg. Venstredelen må være der, der ligger undringen.
Cecilia r.

Takk for kommentarer! :)
tom mamen b.

greit med en dokumentasjon på en virkelighet - på tvers av landegrensene, DET er spennende, jeg ville likevel ha valgt å gjøre opptaket på nytt (blir for mye snikfotografering her - synd!), vær nede på gatenivå og spør damen pent om du kan få portrettere henne (evt. mot en liten kompensasjon i form av penger - min erfaring er at de fleste sier ja) - bildet ditt hadde blitt fantastisk og du hadde vokst som fotograf - noe sier at "ærlighet varer lengst", her hadde du tjent på å lage et nytt opptak.

mvh

Tom Mamen Braastad
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu