Nesten sommerfeelings - men i virkeligheten er det 6 minusgrader og bitende kald nordavind. Ikke rart at den er så urolig på kvist :)

http://livfdnaturfoto.blogspot.no
lille blå er ikke helt i fokus, men søt da ;)
Bildet inngår i albumet Naturfoto bloggen - naturbilder som presenteres i Naturfotobloggen min
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger124
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_621067} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Dag Tore ..

Godt formidlet i vakkert lys og biotop,med her har "fokusen"troffet kvisten,desverre er fuglen noe uskarp.Men ellers et godt motiv nå i vinterkulden!;)Dag T Silseth
Trygve B.

Jeg likte så godt fuglen og bakgrunnen. Her var det full klaff. Det var så godt å se på. Noe mangel på skarpheten, men det oppveies med motiv og bakgrunn. Kaldt her også. - 7 idag. Ha en fin dag, Liv. mvh Trygve
Tove H.

Vakkert lys, nydelige farger, bra bilde.
Skarpheten på fuglen er nevnt.
Liv F. D.

Tusen takk for hyggelige kommentarer til lille blå-å-gul :)
Som jeg skrev i egen vurdering så er jeg fullt klar over at fokus ikke er på fuglen, men valgte å legge den ut likevel. Synes det ble så fin bakgrunn - akkurat samme fargetoner som fuglen :) Men, det var sterkt sollys og fuglen var vekk før den satte seg :))

God helg!

mvh
Liv ")
Odd E. k.

Blåmeisen er en vakker fugl med sitt lynne og flotte farger. Godt fanget denne oppe på den meget flotte greina av lav. Den fine solen med motlys fremmer fuglen så godt. Bakgrunnen er særegen og skaper slik stemning til fuglen sine farger. Nydelig fanget om skarpheten ikke helt sitter som den skal. Godt komponert i et flott utsnitt!

Ha en flott fotouke som kommer med mange blinkskudd Liv!

Mvh

Odd E.
Anine S.

Stilig, fint lys. Synd fokusen ikke er på fuglen. Men ett flott bilde! :)
Inger Anne Maritsdotter V.

Vakkert og stemningsfullt,
her er det en fin heilhet.
Tor Inge O.

Enig i din egen vurdering. Flott bilde der bakgrunnen matcher fuglen så godt.
mvh
Tor Inge
Liv F. D.

Tusen takk for alle vurderinger og kommentarer til bildet. Kjempetrivelig at dere tar dere tid til å formidle det dere tenker her :) Setter stor pris på det!

....Liv ")
Lars-Anders M.

Ja dette var en fin liten gul fugl, og en god forklaring om bildet. Jeg vet att de fleste her på dotten liker slike vakre avbildninger. Jeg gjør det og. Men jeg har ett spørsmål. Hvorfor så mitstilt? Jo du har sikkert brukt en telelinse og liksom fotojaget. I stedet for å skyte den har du trykt ned eksponerings knapp og skutt den med din kamera. God fotojakt.
Liv F. D.

Hei Lars-Anders, og tusen takk for din ærlige kommentar.
Ja, du har helt rett i at fuglen er noe midtstilt, men ønsket å få med lavet på kvisten også. Ikke lett å kunne fange disse fuglene på kvisten for de er så raske og uforutsatt. Heller ikke lett å få den posituren man ønsker, men noen ganger får en slike bilder en synes er bra.
Ja, telelinse tatt på kort avstand, derfor ikke så mye å gå på da.


... Liv ")
Svein R J.

Det meste sagt her Liv flott bilde som mangler litt på skarphet på fuglen og litt midtstilt,Sånn er det noen ganger jeg har selv lagt ut bilder som blir litt midtstilt fordi jeg vil ha med litt av bakrunn osv som jeg synes er pent men ikke sikkert alle forstår det.nydelig kvist du har avbilsdet den på da ;-)

Mvh Svein
Kirsten H.

Kjekk liten krabat som nok kunne vært skarpere, ja.
mvh Kirsten
Jostein G.

Veldig flott lys og farger i dette bildet. Jeg og stusser over midtstillingen her for du både vet og kan bedre he he dyktig som du er. Jeg ser forklaringen din. ok. Synd det ikke ble full klaff med skarpheten...for det var noe eiendommelig med lyset og fargene her....med dette motlyset. Flott miljø med lav på greina.





Mvh Jostein
Alf B.

Midtstilling ? Ja å så da, farger og bakgrunn sitter som et skudd også miljøet med den flotte grenen i fokus , liker det jeg.

Alf
Liv F. D.

Tusen takk for alle tilbakemeldinger på bildet :))))
Så hyggelig at dere legger igjen noen ord!

mvh
Liv ")
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu