Idyll i rådyrskogen
Kalven som ligger og sover ligger 20 cm fra veggen på et av mine rådyrskjul - planen var å ta bilder derfra, men jeg kom aldri så langt, ettersom plassen allerede var opptatt...
Kvalmende fornøyd med meg selv da jeg fikk disse. Av og til er det vanskelig å sette fingeren på hvorfor, men stemningen, farger og det dystre lyset er noe jeg har prøvd å få før uten å lykkes.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-01-16 11:51:37
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-01-16 11:52:22
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger186
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_621453} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Avsluttet .

Dette er flotte bilder. Synes nå du bør forandre egen vurderingen til "strålende fornøyd" :-)
Du som er en dreven rådyrfotograf vet nok hva som er bra bilder. Er helt sikker at du er meget kritisk på bildene du tar, og da er det sannelig også lovlig å være godt fornøyd når alt klaffer. - Tenker du var i godt humør etter å ta disse bra bildene.
Bernt Ø.

Takk for det Stein Erik - vi skal helst ikke si at vi er fornøyde med oss selv - derav termen;-). Men du har rett - jeg var strålende fornøyd, og litt av årsaken er at mye arbeid blir lagt ned mellom de få bildene som sitter...

Mvh,
Bernt
Solvår B.

Nydelig serie av de vakre dyrene.
: ) Solvår
Berit A.

Bare helt nyyydelig, og hvor v1 er noe av det flotteste jeg har sett av rådyrbilder. Flott ro over dyra og farger og miljø er topp. Dette kan du være strålende fornøyd med, helt klart. Toppbilder. :))
Marit O.

Nydelig serie,spes. versjon 2 herlig situasjon du har fanget her og teknisk bra Bernt !
Hva mer kan du forvente deg :)

Mvh

Marit
Harald N.

Flott serie dette Bernt av rådyra i sitt naturlege miljø.

Mvh Harald
Avsluttet .

Flott serie av rådyra,lyset og stemningen er veldig bra!
Bjørn Aksel B.

Nydelig og harmonisk. Flotte mettede farger.
Bjørn A
Odd Chr. K.

Synes godt man kan koste på seg et "Yes!" for seg selv når ting man jobber for plutselig faller på plass. Originalen med mest ro fenger kanskje mest - nettopp fordi hvilende rådyr er vriene å overliste. Synes du skal få lov til å være fornøyd med dette...:)
Odd C.
Asle B.

Idyll må være riktig ord her. Fred og ro hersker, likte spesielt originalen. Meget dyktig gjort!

Mvh
Asle
Tor Inge O.

Flotte miljøbilder av rådyrene. Falt aller mest for orginalen der valg av blender ga fin dybdevirkning med kalven ute av fokus. Teknisk meget bra.
mvh
Tor Inge
Oddmund K.

Tittelen er svært så beskrivende for bildene, og spesielt for originalen..fin stemning og som du sier, med mørke litt dystre men mettede farger, du har god grunn til å være fornøyd med disse :)
mvh Oddmund
Jostein G.

Orginalen her var et særdeles flott bilde i hele gjennomførelsen! Sånne bilder syntes jeg er best....der du er tilstede uten at dyrene er var deg og dermed blir det som fluen på veggen i naturen...på en uberørt måte liksom. Veldig stemningsfult og flotte alle, men orginalen ble spesielt toppers her! :-)




Mvh Jostein
Svein R J.

Flotte stemningsfulle bilder i flott miljø likte alle sammen men er enig med Jostein i att orginal og delvis v2 er hakket vassere da di ser ut til ikke å ha oppdaget fotografen

Mvh Svein
Dag Tore ..

Det er god kvalitet og ro over denne utmerkede rådyrserin! På ny et bevis på din dyktighet som "topp" rådyrfotograf.Vakre bilder med fint miljø og utsnitt;Denne ganget,helt på øverste "HYLLE!!! DAG
Magnar L.

Idyll fra rådyrskogen på øverste hylle. Denne serien har du all grunn til å være strålende fornøyd med. Veldig bra utført.
Mvh
Magnar
Alf B.

Kjempeflotte bilder av rådyrene i nydelig miljø
Skarpe og detaljerte med fine farger , veldig bra utført
Bjørn T.

Nydelig serie. Det avdempede lyset, eksponeringen og den avslappede stemningen i bildet gjør dette fantastisk bra. Mvh Bjørn
Trond W.

Ja du er rå på rådyra. Lekkert!

Trond
Frode L.

Hei.

Kan ikke få rost deg nok, du er helt rå på slike type bilder av de flotte rådyrene, en nytelse å se på!

Frode.
Børge W.

Herlig stemning og ro i bildene. Sammen med de duse fargene må det bli helt topp:)
Duy P.

Vel Bernt, 20meter unna skjulet og fotografen satt seg fast. Meningen at drømmen ble oppfyllt og smilebåndet strekket fra øre til øre.
En topp serie med lys, miljø og stemningen. Alle er flotte på sine måte. Likevel tar org pallen.
Unik plass (området) du har av rådyrene. Håper bare ikke de jaktes her. Blir spennende når du kommer med hvit teppe også.

:) duy
Ane Therese R.

nydelige bilder av rådyra :)
Bjørn Åge O.

Hei disse bilder har godt meg fårbi Bernt Ø.beklager
dette bedre sent en alldrig. Her preseterer du bilder med god kvalitet enda en gang,med en god eksponering med nyderlige treff på fokusen med god skarphet tar inge favorit,fine situasjoner
og positurer KNALL
Bernt Ø.

Tusen takk for hyggelige tilbakemeldringer til dette bildet. Ekstra artig ettersom dette er noe jeg var fornøyd med selv også, og som det i sum ligger litt arbeid bak.

Mvh,
Bernt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu