"Stang ut"
Det er mange fremmedarbeidere fra Øst-Europa i Stavanger nå. De fleste arbeider i bygningsbransjen og de er kjente for å gjøre godt og raskt arbeid. De har lange arbeidsdager, mange bor flere på små rom og de tjener lite. Av det de tjener, sendes mye hjem til familien. Søndag går de i kirken, men lørdag kan benyttes til matauk og rekreasjon.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon Coolpix P6000
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_621637} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Svein R J.

Flott rekreasjon/hobby dette flott ilustrert fra Stavangers kanskje mest kjente brygge og ett vanlig syn i Rogaland etterhvert

Mvh Svein
Solvår B.

Herlig, fortellende bilde. Det ser ikke ut som de tror at fisken biter.
Men Jan - du liker ikke å se foto av mennesker bakfra.. Hva har skjedd? hehe
God helg!
: ) Solvår
Jan G.

Solvår, takk for kommentar. Ingen regel uten unntak, vet du. Forklaringen er at jeg ikke hadde robåt for hånden.
Mvh Jan
Kirsten H.

Vi har dem her også. Jeg tviler på at de får mye fisk, men det ser ut til å være et sted å møtes. Det er sikkert trivelig å slå av en prat med fiskestanga i den ene handa og røyken i den andre.
Fin komposisjon.
mvh Kirsten
Trygve B.

Et fint situasjonsbilde. Bidet i seg selv liker jeg godt. Posituren på personene er god. Stengene som henger der, sier også noe. Her kan betrakteren fundere og tenke. Teksten som er satt til, satte jeg pris på. Den var inkluderende og positivt vinklet. Takk for det. Ha en god helg. Mvh Trygve
Alf B.

Det ser ut for at det er mer rekreasjon en matauke, god dokumentert

Alf
Oddmund K.

Herlig bilde med beskrivende og treffende tittel, litt daff stemning her :)
mvh Oddmund
Lars-Anders M.

Ok miljøbild
Tove H.

Fisker nok kattemat. Bra miljøbilde.
Odd Sverre F.

En kommentar til underteksten på bildet ditt Harald - kanskje litt på siden:Bygningsarbeidere fra Polen/østauropa er fornøyde selv om de tjener langt mindre enn nordmenn flest.Større norske firmaer betaler ofte minstelønn men heller ikke disse alltid minstetariff.Mange jobber også svart og svært så billig.(sosial dumping)Noe mange nordmenn synes er veldig bra og tillater helt greit.Det kan være private "hjemme hos seg selv jobber".Har hørt om timesbetalinger langt under 50kr -i noen tilfeller ned under 20kr.På den måten "kan" de ødelegge for de mange små norske firmaene- som tomannslag eller fler.Når man jobber slik f.eks.polakker gjør og i tillegg bor slik som de gjør og deler på strøm og husleie gjerne5-10 mann i billige innkvarteringer gjerne i små brakker/kjellere, så sier det seg selv at andre fastboende norske bygningsarbeidere med egne små firmaer ikke kan klare å konkurrere -leve og bo med samme lønn som disse.(omvendt sosial dumping?)Jo da- de jobber raskt og gjør også mye bra arbeid - ikke noe å si på den delen.

Så til bildet.Det er kanskje en grunn til å tro at de ikke ville vise ansiktet mot deg.Men for all del- det behøver heller ikke være noen spesiell grunn til det i det konkrete bildet. Forøvrig en rolig stemning - kanskje etter en hard arbeidsdag.
Odd Sverre F.

Rettelse over: Fornavnet på fotograf og "fiskeoppsynet" - er Jan - selvfølgelig.
Jostein S.

Hei
Litt slapp "raggie" her
Flott oppfattet
Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu