Fjæra
Søndre brotårn på Puttesundbroen i bakgrunnen ødelegger litt for utsnitt og kompensasjon - men det er lite jeg kan gjøre med den, desverre. Det blir bare enda en pæle som rager i himmelen.
Lyset var noe spesielt den dagen, fordi solen var "gjemt" bak et grått men likevel transparent skydekke - kanskje mere som tett dis - som ga et merkelig gulskjær over hele den sørvestlige himmel. Derav det varme lyset på bryggestenene.
Bildet inngår i albumet Svaberg og kyst i Østfold - Bilder fra mine turer langs kysten her på Kråkerøy, Hvaler og Østfold forøvrig.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D700
  • Nikon Nikkor AF-S 24-85mm f/3.5-4.5G ED VR
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • AnnetStativ. ISO = 200
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_621927} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Carsten W.

Jeg syns at brotårnet matcher med tauene som gar gjennom bildet.
Noe kunne si at bildet virker litt uryddig men jeg syns at bildet ble veldig livlig
Solvår B.

Nydelig lys i dette flotte vinterbildet fra fjæra.
Jeg synes brotårnet står i stil med pælene.
: ) Solvår
Kirsten H.

Mange fine detaljer her. Du er en mester på HDR-bilder, Walter!
mvh Kirsten
Agnar H.

Bilder fra fjøra liker vi. Kaldt og lavt vinterlys. Et dryss av snø på tang og tare og de steinene ga en ekstra effekt. Er det så stor forsjell på flo og fjøre i Østfold da? Ser ut som flomålet går opp på den rødbrune steinen.
Walter S.

Takk til Carsten, Solvår, Kirsten og Agnar for vennlige kommentarer.

@ Carsten og Solvår: Angående brotårnet. Ja, jeg ser det at det nesten blir borte i resten av pælene og diverse tauverk, men det hadde vært fint om det IKKE var der, fordi det da hadde blitt en noe roligere komposisjon. Det er mange nok objekter der fra før. Men, som jeg skriver - det er ikke noe man kan gjøre med det og jeg vil ikke klone det vekk, det ville være å "tukle" med virkeligheten.

@ Agnar: Joda, vi har da noe, om ikke så mye flo og fjære. Du sa nok rett i at flomålet er oppunder den mørkebrune kanten omtrent midt på bryggebasen der. Det blir en drøy halvmeter omtrent.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu