Papperhavn - Det røde skuret på skjæret
Dagens utflukt til Vesterøy på Hvaler endte opp i Papperhavn hvor dette lille røde redskaps-skuret sitter så fint til ute på Garnskjæret. Det blir automatisk et motiv av det. Bildet er sammensatt av 2 bilder til panorama. Vi kan se Lyngholmen, med Lyngholme-lykt der ute i horisonten.
Dette er et yndet motiv som jeg har fotografert før, som her f. eks. en sommernatt: http://foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=6558...Papperhavn
Bildet inngår i albumet Svaberg og kyst i Østfold - Bilder fra mine turer langs kysten her på Kråkerøy, Hvaler og Østfold forøvrig.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D700
  • Nikon Nikkor AF-S 24-85mm f/3.5-4.5G ED VR
  • Brennvidde46mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_622190} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
GEIR MAGNE S.

Fin speiling og gode detaljer i steinene. fornuftig blendervalg.
Walter S.

Takk for besøket og kommentaren, Geir Magne!

Mvh,
Walter
Henrik S.

Et herlig vinterlig kyslandskap du har fanget her.. Synes vinterskjærgården på mange måter er finere enn sommerskjærgården. Det er noe med de kalde blåfargenes kontrast til de varme fargetonene i svabergene som gjør motivene så spennede.

Mvh Henrik
Walter S.

Takk til deg også, Henrik! Hyggelig at du stakk innom her og tok deg tid til å skrive noen ord.

Mvh,
Walter
Olav Bjarte K.

Enkelt - to farger og tre bildeelementer.

Den lille bygningen er smakfullt plassert i bildet, men vinner ikke ikke oppmerksomhet ift granitten. Den ligger også fint i formatet, og formelig gløder i vintersolas gjenskinn. Så, - legger jeg merke til speilingen, og har kommet "hjem" i bildet. Jeg synes denne flotte speilingen er bærer av nesten halvparten av bildets styrke...

Vinterklart waltersk!

Vennlig hilsen.
Walter S.

Takker så mye for utmerket analyse av Papperhavn-bildet, Olav Bjarte.

Joda, det kalde og stille vær (var minus 9º der jeg sto med stativet mitt) bidro sterkt til speilingen som nok bærer 75% av bildet. De andre 24%'ene må tilskrive solens lave vinkel som gir spesielle skygger. (resten av prosentregninga går opp i flaks!).

Ellers så er Papperhavn et av mine "faste" steder. Naturlig nok mere om sommeren enn nå i kalde januar, men en 4-5 ganger per år besøker jeg nok stedet, og er like forundret hver gang at der ute skjer det ABSOLUTT ingenting av forandringer - og det er godt!!
:o)

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu