Gammel gate i kveldslys
Et bilde fra Verket i Moss. Dette er en gate med gamle hus hvor arbeidere fra M.Peterson fabrikker bodde. Hvis jeg ikke tar feil,bor noen av de eldste der ennå,rett meg gjerne! Uansett,et meget flott sted for oss fotofolk!

Jørn
Utstyr
  • Canon 650D
  • Canon 18-135 stm. IS
  • Brennvidde135mmmm
  • Blenderf/8
  • Lukker6 sek.s
  • Nei
  • AnnetTatt på stativ. Fått hjelp til å stille inn kameraet siden bein og armer har tatt ferie,jeg har bestemt utsnitt. Livewiev med trykkfølsom skjerm er utrolig bra til dette bruket.
    Raw, Lightroom 4. Finpussa i PSE 11.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger116
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_622235} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Olav Bjarte K.

Kjempeflott at det kommer flere bilder fra deg!

At du har komprimert dette miljøet gjør seg veldig bra.

(Myser jeg (softer) med øynene så synes jeg at bildet blir litt mer helhetlig, men det er en smak- og behagssak.)

Vennlig hilsen.

Solvår B.

Et flott bilde med herlig stemning.
Jeg ville fjernet bilen og trafikkskiltet til høyre, men det er smak og behag.
: ) Solvår
Avsluttet .

Et fint bilde av gammel bebyggelse.

Mvh Tormod
Liv F. D.

Kjempefint og stemningsfullt bilde fra gammel bebyggelse. Stilig med lang lukkertid så mennesksene blir skygger... Hadde vært enda bedre om bilen og gateskiltet ikke var med, men de var jo der da :)


mvh
Liv ")
Kirsten H.

Fin stemning i denne gata. Biler og skilt er det vanskelig å unngå, men du kan jo prøve å klone litt.
mvh Kirsten
Sven Ove T.

Jeg tar mange slike bilder selv, bilder med lang-lukkertid

Personlig liker jeg stjerner i lys-kasterene og ville brukt lengre lukkertid. Og det går fint, så lenge en ikke står rett ved en av lyskasterne. For da kan bakken bli så lys at bildet ikke blir bra. Men det er smak og behag, som alt annet.

Selv bruker jeg alltid en Timer, eller fjernutløser slik at kameraet beveger seg minst mulig. Det skrives ikke at slikt er brukt. Og jeg kommenterer dette, fordi det skal så lite til for å gjøre bildet uklart. Som å komme borti en av stativ-bena i eksponeringen, selvopplevd.

Tips: ta flere bilder, fra samme sted med samme innstillinger. Da er det lett å fjerne biler, mennesker osv, da de ikke er på samme sted i et annet bilde. Og da ville bilen vært fjernet, regner jeg med.

" Livewiev med trykkfølsom skjerm er utrolig bra til dette bruket. " Det er nok mange positive ting med trykkfølsom skjerm, som valg av fokus-område. Men, til å ta slike bilder er den ikke vesentlig.. Liveview - er fint, men bruker strøm. Optiske søkeren er bedre å bruke, spesiellt i kaldt vær.

Dessuten er ikke skjermen på pulten din av samme kvalitet som den på kameraet, og bildene ser annerledes ut på PC'en. Derfor tar jeg heller flere bilder i forskellige eksponeringer også, i samme slengen; Da det koster mer tid å gå tilbake etterpå, dersom en ikke er fornøyd med bildet som ble tatt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu