Rådyr
I mitt rådyrterreng er de beste delene i skygge. Hele dagen på denne tida av året. Men det indirekte lyset på klare dager kan være fantastisk.

Disse bildene er fra i dag tidlig, litt før sola sto opp
Godt fornøyd med disse. Uortodoks komp på originalen, litt bevegelsesuskarphet på nesa, men lyset forsvarer bildet etter min mening.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-01-27 18:14:27
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-01-27 18:15:37
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger136
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_622778} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Torbjørn P.

Råstilige disse! V1 er flott med topp teknikk på rådyret og flott farge på bakgrunnen. Kanskje litt kjedelig av meg, men fortrekker komp i v2 :-)

V3 er helstrøkent av den fine mammen. Må ha vært en opplevelse!
Bjørn Åge O.

Nydelige bilder og ikke minst tett på med en god skarphet som ikke lingner grisen,der detaljer i pelsen kommer godt frem med en god balanse.KNALLBRA
Bjørn Åge O.

V3 Bra jobba
Per G.

Canonbilder alle disse Bernt. Orginalen og v3 for min del, men dette blir jo en smaksak. Lyset er spesielt, men det forhindrer ikke at den mørke bakgrunnen i v3 også på sin måte er spesiel. Du legger stadig lista hva rådyrbilder angår.
Mvh
Per
Kjell Ivar Ø.

Orginalen er jo nesten malerisk å en høydare i denne serien etter min mening. Portretter er det nok av.
Kjell Ivar
magnar p.

knallfine bilder !! liker originalen best.

vh magnar
Ane Therese R.

flott rådyrserie :)) orginalen ble veldig bra :)
Svein Ove L.

3 herlige portrett der originalen er det jeg velger meg..
Petter Jan A.

Veldig flott,helt spesielt lys på V1.
Jostein G.

Tror orginalen hadde tjent seg på et utsnitt som fokuserer mer på at dette er et portrett. Syntes orginalens utsnitt kan fungere og er kledelig...men på den annen side så syntes jeg og det at det virker noe uprofft og litt for orginalt... der det er viet alfor stor plass til høyresiden som trekker litt for mye av oppmerksomheten og forstyrrer. Et veldig nært bilde...ja alle tre...med nærhet til rådyret og der det ikke er oppskremt men ser ut til å være i et harmonisk og naturlig rolig lune...noe som hever bildene til høydare! :-) Syntes V3 ble best her. Orginalen hadde nok scoret høyest hos meg med litt anderledes utsnitt! En skikkelig ta og føle på serie dette...der man føler seg helt innpå rådyret når en ser disse bildene! Fine fargevalører i omgivelsene der jeg aner bar og lyng danner fargene.




Mvh Jostein
Odd E. k.

Fine bilder av rådyret i skogen. Skarpt og i en flott positur. Meget fin bakgrunn som skaper slik stemning. Ser du har begynt å få noe lys til høyre i orginalen. Godt fanget i flotte utsnitt.

Mvh

Odd E.
Bernt Ø.

Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger - og en særlig takk til Jostein for en spennende og interessant analyse. Jeg kjøper argumentene dine for at høyresiden i originalen trekker oppmerksomhet fra dyret. Samtidig mener jeg fortsatt at det tross alt spennende lyset og ikke minst greina som gjør en V mot dyret trekker i motsatt retning. Ideelt skulle jeg hatt rådyret til å posere i motsatt retning, men de var ikke samarbeidsvillige i dag tidlig oder de dundret forbi meg etter kun å ha stått stille i noen få sekunder... Tre timer meditasjon i skjulet og 47 sekunder (tiden fra første til siste bilde) med action;-).

Mvh,
Bernt
Trond W.

Kanonserie dette! Du har en kremplass for disse dyra.

Trond
Svein R J.

Vannvittig bra serie dette likte alle 3 men lander allikevel på v3 som det beste

Mvh Svein
Oddmund K.

Tre nydelige bilder der originalen med det fine lyset er favoritten, flotte og harmoniske farger i hele flata..veldig bra.
mvh Oddmund
Duy P.

En nesten fullført serie Bernt :)
Org har magisk og knall lys/bakgrunn, tja så "uortodoks" kompen så du er inne på. Kan du dresere den litt mer :)
Toen og treen er jo knall. Her kan jeg ikke pirke lenger.

:) duy
Dag Tore ..

På ny en meget fin rådyrserie.Skarpheten sitter som et skudd,også meget bra teknisk.Likte også det varme lyset, og rådyrene i vakkert miljø. nr 3 er mulig det beste resultatet her.Støtter også kommentaren til Jostein over her!! DAG
Rita Barbro S.

Har jeg fått en slik serie på brikka,.....syvende himmel og litt til.
Bakrunn i orginalen og v2 er lyset og fargevalørene fortreffelig.
Kvalitet over hele linja Bernt

Mvh
Rita Barbro
Asle B.

Flott serie du serverer her! Behagelig lys og fint miljø, tette og litt originale utsnitt som funker helt fint!

Mvh
Asle
Magnar L.

Veldig bra serie av rådyr du viser oss her. Mykt fint lys kler bildene. Originalversjonen for meg. Men det lyse feltet på høyre side stjeler litt av oppmerksomheten. Lurer på hvordan det hadde blitt om rådyret hadde snudd hodet andre veien? Men slike skapninger tar som tjent ingen regi.
Uansett flotte bilder som jeg gjerne skulle hatt i arkivet.
Mvh
Magnar
Liv F. D.

Bedårende vakkert. Teknisk vidunderlig!

mvh
Liv ")
Morten E.

Bare å henge seg på alle go`ordene her. En lekker serie. Selv om lyset er magisk i orginalen faller jeg ned på V2 der kompet sitter som et skudd!
Teknisk glimrende!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu