- Under The Moon
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_622911} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Tor B.

/liker. :)
Natalia P.

fint bilde! aldri klarte å ta noe sånn:))
det eneste som jeg kunne kanskje ville ha - å sette "på plass" den venstre delen, ellers den side går litt for mye til høyre...men dette ikke gjør bildet verre. bare for min smak- ikke noe mer.

Mvh, Natalia
Bjørnar P.

Fin stemning, og god balanse mellom kunstig og naturlig lys. Kraftig fortegning pga bruk av vidvinkel gjør at bygningene heller kraftig, og det er et minus i mine øyne. Kan rettes mer eller mindre opp opp under etterbehandling eller under opptak ved å ha kameraet i lodd. Kan medføre problemer med å få med tilstrekkelig med himmel, så kanskje en kombinasjon av begge metoder er best i praksis.
Erik L.

Fin stemning her. God komposisjon, men det er noe rart med perspektivet.
For meg ser det nesten ut som om himmelen er fra et annet bilde. Kan det stemme, eller er eksponeringen din rett og slett fantastisk god :)
mvh. Erik
Jan Åge H.

Takk for tilb.meld;) Liiiker;)

Nat/Bjør: Ja, det blir dessverre litt slik ved bruk av Vidvinkel;(
Men er veldig glad dere sier hva dere mener, oppriktig, for da kan jeg kanskje rette på dette neste gang, så igjen takk;)

Erik: Eksponeringen min er nok "dessverre" fantastisk god;) Et pluss til meg;) Det er orig. bilde, med himmel.. Ikke Manipulert..


Jan
Terje M.

Fint motiv i fint lys, litt synd at månen blir så utbrent. Enig ang oppretting pga vidvinkel.

Mvh
TerjeM
Heidi N.

Veldig fine fargetoner, og en perfekt himmel som tidligere nevnt. Månen er dessverre litt vanskelig å få fin på slike bilder. Men ellers et veldig godt bilde.
Heidi
Jan Åge H.

Takker for tilb.meld;);) Jeg ser helt klart Feilene, i bilde, men ikke lett ta HDR, natterstid, i minusgr.. Og Månen flytter seg overrask. fort;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu