Ragdoll H.
Fotograf
Utstyr
  • Mark II
  • 50mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_622946} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Terje M.

Fint teknisk utført. Jeg synes grenene rundt hodet forstyrrer. Ville hatt det renere der.

Mvh
TerjeM
Jostein G.

Såvidt jeg kan se godt eksponert og delikat lyssatt. Aner meg at det ligger endel tanker bak denne komposisjonen. Har det noe med livets forgjengelighet å gjøre... en slags kommentar til at oss mennesker er litt klovnete ! Litt sånn klovnete porselensdukke...som jo er vakker men liksom lite levende og død... en pikeaktig jente med sexy corsett ...undrende under en kald grå himmel og med døde eikeblader bak...hmmm Den rosa fargen i tråden ...understreker og forsterker at dette er et feminint uttrykk og handler om noe ved den feminine bevisstheten dette! Mystisk bilde syntes jeg!

Kanskje en dame som er forvirret? Hva er det å være i en feminin identitet...være en ung kvinne! ? Hvem er jeg og hva skjer? Får litt sånn følelser og av bildet!


Mvh Jostein

Liv N.

Takk for tilbakemeldingen begge to.

Jostein - ser ut til at du har tenkt mer igjenom det enn det jeg har, men jeg liker at jeg fikk tankene dine til å vandre.
Og du har mye rett i det du tenker der.

Konseptet dukke er diskutert i mediene, men jeg ville ta det ett skritt lengre. Ikke fremstille en barbiedukke, men er litt mer røffere/gotisk dukke.
Feminint og røft.
Mykt og hardt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu