Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger210
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_623006} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Carsten W.

Jeg føler en visst ubalanse i bildet, men jeg far ikke helt tak i grunnen. Bildet er litt høyretungt, ikke sant? Men hva å gjøre? Toalettpapirrullen må jo være med.
Kunne det være bra å dempe kvinnen litt ned?
ketil g.

Ja, her lever nok pespektivene i kamp med hverandre....

ketil
Camilla A.

Et bilde som jeg får litt problemer med å "få tak i" Assosiasjonen kvinne i solhatt - et par tomme herresko foran et skyllende toalett, ... vet ikke... Ved først øyekast var det dagen derpå jeg trodde du hadde illustret, men ved nærmere ettersyn, er jeg neimen ikke sikker :-) De nevnt perspektivene gjør nok sitt :-)

Spennende bilde...

Mvh Camilla
Tove H.

Første tanke var bulemi, men så var det herresko der... kanskje skal en ikke skjønne dette...bare få ulike assosiasjoner om både det som passer og ikke passer. Bildet fikk meg iallefall til å undrer meg.
Lars-Anders M.

Har hun spolt ned mannen sin?
Roar K.

Mannen har tydelig gått skoa av seg. Hvor han har gjort av seg får bli et åpnt spørsmål. I og med at skoa står vendt mot toalettet går jeg ut fra at besøket var av det strålende slaget og da slår tanken meg at han rakk da å legge ned ringen etter seg. Vidar Sanbeck beskriver jo en i "Pengegaloppen" en som blei tynn som firedobbel snelletråd og kunne krype gjennom nøkkelhulet med underbuksa på så da er det vel mulig å forsvinne ned toalettets avløp også hvis man bare tar av seg skoa.
Kanskje dukket hun opp fordi hun lurte på hvor det blei av'n?

Roar
ketil g.

Takk for fine og finurlige tilbakemeldinger.

ketil
Avsluttet .

Litt sånn moderne Salvador Dali over bildet. Ser ut til at fantasien er på høygir hos flere her, og det må vel sies å være bra.-Absurd og herlig bilde,...kom mes flere!
Avsluttet .

Spennende greier. Menn er fra Mars osv.
Har fått stadig mer sans for bilder som ikke leverer hele fasiten.
Men skjønnhet er jo vakkert da.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu