Halden Nordsiden
Utstyr
  • Nikon D80
  • Sigma 70-300
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_623528} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Signe M.

Jeg liker godt speilingen i vannet. Antar det var en dag/kveld med lite vind.

Jeg klarer ikke bestemme meg for hva jeg synes om broen. Jeg er veldig fasinert av konstruksjonen, men vet ikke helt hva jeg synes om utsnittet/komposisjonen i bildet. For meg virker det nesten som to motiver plassert i ett bilde. Broen dominerer bildet, er broen hovedmotivet kunne det vært fint å kutte ved det store huset i forgrunnen. Er bygningene/vannspeilingene hovedmotivet hadde det vært en fordel å kutte omtrent midtveis på broen, så båter etc på den andre side ikke kom med.

En ting jeg er nysgjerrig på er hvordan bildet ville blitt om du hadde rettet kameraet mot broen i stedet.
Arne I.

Elven Tista er det som renner stille forbi, det er sjelden bølger i den og den flyter sakte, bildet er sammensatt av flere bilder som Panorama, Eleven gjør en sving under broene så effekten blir forsterket i Panorma. Er man kjent i området så blir bildet litt å tenke på samtidig som det er veldig nærme slik det er i virkeligheten.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu