Gammel kirke
Fotografert en gråværsdag.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-02-07 20:02:08
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D800
  • Sigma 10-20 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_623843} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Arne Henning G.

Flott bilde. Godt formidlet og godt komponert. Synes komposisjonen sitter som bare det. Fremragende s/h-konvertering som formidler en i mine øyne dyster stemning.
Lene T.

Helt enig med Arne her, flott bilde. Et bilde som skiller seg positivt ut i mengden.

Lene
palmer inge h.

en fin dyster magisk stemning i dette bilde
Erik L.

Gives me the creeps... men jeg liker det! :)
Terje J.

Meget effektfullt og velkomponert. Flott i SV med noe røff stil. Trådene inn fra høyre mot kirka virker noe delvis/tilfeldig klonet bort. Likevel, meget severdig! Mvh Terje
Kjetil S.

Fantastisk bilde! Ikke noe mer å si.
Arne Henning G.

Terje fikk meg til å studere bildet en gang til. La inn første kommentar etter å ha sett på bildet på en liten skjerm. Og ja, det ser ut for å være noe kloningsjobb som ikke helt sitter som det skal. Oppdaget ikke det ved første titt, og ser nå fler mistenkelige spor etter kloning (tåka til høyre for kirka, det fremste korset mm). Videre er det noen forstyrrende sensorflekker (?) oppe til venstre i bildet.
Har fotografen selv noe å tilføye?
Erik L.

Stor skjerm kan avsløre mye. Det samme kan gjentatt granskning med kritiske øyne. Det har skjedd en del rare ting med kloning... Kunne vært spennende å se en versjon av bildet som ikke var fullt så kreativt photoshoppa... :)
Jan S.

Først:takk for interessante innspill.
Jeg er nok ikke så dreven i photoshop som dere, bruker vanligvis ågjøre jobben mens jeg tar bildene(slik vi gjorde i den før-digitale verden).
Dette bildet ble tatt en gråværsdag, jeg var uheldig og fikk regndråper på linsa. Prøvde å fjerne disse vha clone-stamp. Har også forsøkt å fjerne noe av kraftledningen til høyre for kirka. Ellers er dette et fargebilde som er konvertert til svart-hvit, og juster noe mhp toner/kontrast osv. Se vedlagte original som også er lastet opp.
Erik L.

Men for all del. Jeg liker komposisjonen og kontrastene. At resultatet er kornete er også helt greit på dette bildet, og jeg ser på originalen hva du prøver på. PS er et kraftig verktøy, og du kan bare bli dreven ved å øve. ;) Men tips; vurder om clone stamp er riktig verktøy for alt. http://www.youtube.com/watch?v=TgISqGMXc54 er et av treffene på YouTube når jeg søker etter "photoshop tutorial remove power line" Har ikke gått igjennom eksemplene, men poenget er at YouTube kan lære deg alt du trenger å vite om PS. :) Her er en annen: http://www.youtube.com/watch?v=vuGri0BkSMk. Kos deg! :)
Jostein G.

Litt sånn skummelt dette! Godt fanget av en kirke som ser ut til å være i forfall og med gamle jernkors. Ble best i orginalversjonen syntes jeg med stramt utsnitt og i sort/ hvit. Litt mer luft over spiret tror jeg jeg vil anbefale!



Mvh Jostein
Arne Henning G.
+1
Synes dette bildet er et godt eksempel på hvilket potensial et tilsynelatende kjedelig bilde har. Selv om PS_jobbinga bærer preg av kloningsfomling, så har du klart å skape et bilde fult av stemning. Med sikrere bruk av kloningsverktøyet, så vil dette bildet bli helt topp i mine øyne. Særlig den røffe strukturen med korn er virkningsfult. Ser frem til en ny og forbedret s/h-versjon!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu