Bildet inngår i albumet -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annet...mobilen er med overalt...det blir derfor bilder av folk med mobil i ulike situasjoner her...formålet med denne serien her er kun å samle opp bildemateriale - så får vi se hva eller om det blir noe mer ut av det...mobilbruken er derfor viktiger enn folkene i denne serien. Det kunne vært hvem som helst av oss...bruken av mobil er nok universell...

    Så, hva gjør mobilen oss til? Er vi bare flokkdyr som må sjekke med flokken vår på Facebook at alt er bra? Eller må vi tvittre hvor vi er og hva vi gjør til enhver tid? Kanskje noen skrev: "Nå står det en syk dude og fotograferer meg...er det mulig? At det går an...makan!" eller noe lignende...;-)

    Håper jeg treffer med valg av tema og at jeg klarer å holde fokus...
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger207
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_623852} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Lasse B.
Hei
Beklager, men jeg synes ikke du har klart å formidle "mobilen" i dette bildet. Hvis jeg ikke hadde lest teksten under bildet hadde jeg ikke tenkt på mobil. For meg er motivet her mannen i midten som står å røyker. Mobilen framstår diffus og utydelig.
Lars-Anders M.
Et gatebilde som jeg fastner for. Det er innholdet som fenger. Han ser bekymret ut. Har jeg kjøpt grisen i sekken eller noe slikt: Vad mannen i forgrunnen skall ringe eller sende en melding er også et spørsmål. Eller har han fotografert ham som er bekymret.
Dette bilde var et som skiller seg ut fra mengden. Takk.
Torbjørn V.
Takk for både ris og ros. Det er mulig jeg ikke treffer helt i forhold til mitt eget selvpålagte "tema" her, men jeg er selv meget fornøyd med bildet innen sjangeren gatefoto;-)

Mvh Toby
Avsluttet .
Et djervere fotografisk grep her enn tidligere, syns jeg. Hvis bildet er tatt med mobiltelefon (- er det det?) gir det et ekstra lag med mening til prosjektet.
Torbjørn V.
Hei Inge. Det er fotografert med Olympus OM-D. Det er nok et djervere bilde enn mange jeg har tatt tidliger - det er litt lettere med OM-D å gå nærmere. Har litt med "leica"-feelingen som kameraet gir...;-)

Mvh Toby
Arne S. G.
1/3 av bildeflaten er et sort felt(mannen som holder mobilen) og 1/3 er en stor hvit flate.
Komposisjonsmessig fungerer det ikke. Da måtte du ihvertfall klart å legge fokus på telefonen. Hverken blikket mitt eller hjernen finner og fanger "storyen" du ønsker å formidle.
Torbjørn V.
Tja, jeg ser ikke helt det komposisjonsmessige problemet med å tenke i store flater slik som jeg har gjort her, tvertimot er jeg selv ganske fornøyd med akkurat det. Skulle jeg endret på noe så ville jeg derimot hatt mer fokus på telefonen og brukt en større blenderåpning slik at jeg fikk separert forgrunnen bedre fra bakgrunnen.

Takk for kritikken.

Mvh Toby
Roger H.
Fint uttrykk på mannen med sigaretten, han ser litt overasket ut. Jeg synes det er bra at du har tenkt å lage et tema når du legger ut bilder, så jeg er nysjerrig på hvordan du gjør det videre.Et bilde i forbifarten sånn som jeg ser det. Ingen forslag til endringer, det fungerer for meg.
Torbjørn V.
Takk for innspill, Roger.

Mvh Toby
Avsluttet .
Vanskelig å ordlegge seg godt nok kanskje, men jeg ser disse "flatene", den hvite og deretter den sorte som en slags " ramme" som fungerer med inngangen til bildet/motivet, deretter mobilen og mannen med sigaretten. Synes dette er en spenstig komposisjon uten at jeg helt ser sammenhengen mellom elementene, eller det helt klare budskapet for å si det på en annen måte. Tror kanskje det er mulig å trekke forskjellige tolkninger ut av dette, men som sagt store "spenninger" her som tiltaler meg.
Torbjørn V.
Takk for tilbakemeldingen, Kjell. Når jeg ser på det nå, så ser jeg at jeg har bommet litt med fokus også. Må jobbe mer med innholdet i neste bilde...;-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu