Iso-Bever
Favorittdyret mitt beveren, fotografert i Nordre Øyeren Naturreservat. Tatt på frihånd fra båt med 500mm. Blender 4 - 1/400sek og ISO 12800. Dette var første beverturen med 5D Mark lll og ble nærmest sjokkert over hvor utrolig mye bedre Isoegenskaper 5D Mark lll har sammenlignet med 7D som jeg benyttet tidligere. Hadde aldri kunne tatt dette bildet med 7D.
Utstyr
  • Canon 5D MARK lll
  • 500mm/4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger166
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_623862} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Duy P.

Det gjelder å ha topp utstyr i orden vettu :)
Tenkt hva du kunne fått med 1Dx da. Du er vel girra på kommende sesong du. Meget godt fokus med hh 500mm.

:) duy
Nandor T.

Liker dette bildet. Fin dybdeuskarphet, akkurat passe, fin skarphet på dyrets ansikt, liker at bildet ellers er ganske mørkt rundt dyret. Virker også som du har fått "kontakt" med beveren.

Klart at å ha utstyret i orden hjelper/åpner mulighetene når en skal ta et slikt bilde.

Mvh
Nandor
Dag Tore ..

Meget dyktig beverbilde,med topp skarphet og fint miljø:Det er viktig å ha utstyret i orden,med slike store isomuliheter som her,åpe det seg en helt ny verden for oss naturfotografer;Gratulerer med et "perfekt" blinkskudd som her! Regner med å ha et slikt "propp" kamerahus innen sommeren;) Mvh Dag T Silseth
Svein R J.

Flott beverbilde enig i det du sier stor forskjell på 7d og 5d

Mvh Svein
Bjørn Aksel B.

Kvalitet, det er sikkert. DX hadde nok ikke gjort den store forskjellen her. Artig å se og flott dokumentasjon.
Bjørn A
Odd Chr. K.

Herlig av beveren i kledelige mørke omgivelser. Teksten din er nok udiskutabel!
Odd C.
Bernt Ø.

Flott resultat dette - jeg liker det mørke uttrykket her - som jo er helt bever...

Mvh,
Bernt
Bjørn Åge O.

Flott bilde av beveren detta,likte hele bildet der den komme glidende som en bever gjør med den gode skarpheten du har fott på hode øjet ,og blikke med en fotrefferlig tittel:.,,KNALLBRA.
Svein Ove L.

ser ut som den har teften av deg og er klar til å dykke.. Nydelig portrett..
Henrik S.

Hei og takk for alle tilbakemeldinger. Vurderte å lysne bildet noe mer, men valgte å ha det litt mørkt som det virkelig er når beveren er aktiv. Fint å få tilbakemeldinger på at også andre synes det passer motivet:-)

Mvh Henrik
Børge W.

Nydelig bilde av beveren! Rolig stemning og avslappet blikk sammen med bakgrunnen og lav avbildingsvinkel gir et topp beverportrett.
Børge W.

Og bare så det er sagt har det etter mitt syn ingenting med utstyr å gjøre når en leverer et slikt bilde. Utstyret bare øker de tekniske mulighetene, HVIS man vet å utnytte potensialet.
jarl kjetil j.

Ja de siste FF husene fra Canon har gjort store sprang på bl.a. ISO egenskaper, noe du bekrefter med dette bildet. Sammen med god optikk og korrekt eksponering kan man oppnå meget gode resultater i labert lys. Flott bilde av beveren.

jkj
Dag H.

Et perfekt bever-foto! Ingenting å sette fingeren på, rett og slett. Jeg har lenge ønsket å fotografere bever i Østfold, men ikke funnet noe godt sted ennå.
Kjell Ivar Ø.

Annerledes og flott av Beveren.
Kjell Ivar
Tove H.

Stilig beverbilde, der dere på en måte har kontakt.
Avsluttet .

Nydli bilde av beveren mørk bakrun nydli synst eg :-D
Jostein G.

Veldig flott her sånn. Det ble unektelig et intimt og skarpt bilde der den ligger å vaker i typisk positur! Intresant undertekst for oss som tar bilder!

Helt topp dette og veldig severdig! :-)






Mvh Jostein
Henrik S.

Takk for alle tilbakemeldinger. Bra utstyr og god teknikk er alltid en fordel. Men til syvende og sist dreier alt som om å være på rett sted til rett tid. Og når det skjer er det alltid en fordel å ha best mulig kontroll på utstyr og teknikk, og ikke minst vite hvor langt du kan tøye grensene for ditt utstyr.

Mvh Henrik
Stig H.

Misunnelsesverdig bra... Har akkurat kjøpt meg samme kamera og skal på Øyeren når tida strekker til. Så gjenstår det å se om resultatet svarer til forventingene....Keep on good working!
Stig!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu