Topi = 4 Versjoner
Det har kanskje blitt litt vel mye fugl og dyr i det siste. Men man tager det man haver.
Topi er blant de større antilopene og lett å forveksle med kuantilope. Men mens kuantilope går over i lysere partier på kroppen går topi over i mørke. Hornene er også forskjellig.
Denne serien tror jeg muligens er sammensatt av bilder fra to forskjellige ståsteder da her muligens er endret avstand og brennvidde fordi bilen har flytt på seg - første og siste sammen og de to andre sammen når jeg ser på avstand og brennvidde.

http://WWW.pbase.com/kneppen
OK
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-02-09 04:33:48
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-02-09 04:34:29
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2013-02-09 04:35:30
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • Sigma 18-250 med OS
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetEksponert for frihånd i en avstand av 12,2 meter på første og siste og 8,3 på de to imellom. Brennvidde henholdsvis 147mm og 178mm. ISO 400 på samtlige. Lysmetting nedsatt med -0,33. polfilter i bruk. Lukker og blender automatisk fra kamera.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_624195} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Bernt Ø.

Flotte, fargemettede bilder av en avslappet Topi - Versjon 4 gir en egen ro , dyret bryter ikke linja i horisonten, og faller best i smak hos meg.

Mvh,
Bernt
Solvår B.

Flott serie av antilopen. Enig med Bent - V4 er min favoritt.
: ) Solvår
Svein R J.

Fire flotte versjoner av denne eksotiske antilopen synes alle versjonene er bra så jeg velger ingen favoritt

Mvh Svein
Trygve B.

Morro å se dine bilder fra fjerne himmelstrøk. Du klarer nå å få frem et fint lys, tross en sterk sol der du nå er. Skarpt og fint var dette også. Mvh Trygve
Berit A.

Flotte detaljer og farger i alle versjonene. V1 og v4 ble ekstra fine. Gøy å se slike eksotiske dyr. :))
Ha en god helg !
Jan G.

En flott serie med nydelig koloritt og fremragende skarphet. Du holder deg til lett mettede farger, det er ditt varemerke. Jeg merker meg at det er kromatisk abberasjon i den bakerste horisontale linjen. Sannsynligvis oppstår den i etterbehandlingen?
Mvh Jan
Dag Tore ..

Teknisk, meget gode bilder fra et fint miljø Skarpheten sitter som et skudd her!!Et kraftig dyr med "prakt"horn,jeg velger meg nr 4! Støtter alle alle de gode kommentarene over her;) God fotohelg i varmen, her i Lørenskog var det 17 blå i dag!!! Mvh DAG
Jostein G.

Flott fanget av denne antilopen og lærerik undertekst! :-) Flotte utsnitt, god skarphet og nærhet! Særegent vil jeg si hvorden den er nokså gradert i vinkelen...kan nesten virke som om bakbena er noe for korte he he men det har vel en hensikt det og og kan vanskelig klandres fotografen om en finner dyret noe ute av horisontallinjen!


Mvh Jostein
Trond W.

Flott bilde av denne. Likte aller best v1.

Trond
Frode L.

Hei Roar!

En eksotisk serie med fin skarphet, flott lys og litt sterke farger.

Kos deg i varmen, her er 20 blå i skrivende stund.

Frode.
Lars-Anders M.

V1 for meg
Roar K.

Takker så mye for kommentarer.

Roar
Richard L.

Flotte bilder av et flott dyr. Liker versjon 1 best. Skulle likt å sett det der hodet på dyret ikke går foran treet men man kan ikke få alt her i verden:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu