Bekhus gamle fergested i Fredrikstad
Og det vanlige rotet langs med elva, hvor det tradisjonelt har vært mye småindustri på begge sider av Glomma, eller Østerelva som Glomma heter her, rett nedenfor Isegran. Rester av råtne bryggepæler, båtvrak og alskens skrot som samles over tid.
I gamle dager gikk det en liten ferge herfra bort til Vaterland, på andre siden av elven. "Fergen" - som egentlig er en gammel pram med en 2-sylinder SABB 2G under dekk - fines fremdeles og tas vare på av noen ildsjeler. Bilde av fergen finner du på V3 og V4 her: http://foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=642622&...erid=74375
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-02-11 21:03:11
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D300s
  • Nikon AF-S Nikkor 16-85mm G ED VR
  • Brennvidde16mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_624585} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Petter Jan A.

Mye rot og skrammel i bilde men du verden for vakre farger.Flott.
Walter S.

Hei Petter Jan! Takk for kjapp reaksjon pluss din vennlige kommentar her.

Ja, lyset var meget spesielt den dagen. Hele elva var innhyllet i tett tåke, som plutselig lettet / drev nordover (du kan enda se rester av tåka bak den svære røde låven på andre siden), og sola stakk like plutselig frem og forvandlet hele scenen fra grått til bare flotte farger.

Mvh,
Walter
Agnar H.

Fargerikt skrot i forgrunn, men finere bakgrunn. Gode, mettede farger, som du alltid har. Likte de maleriske skyene i bakgrunnen, kunne tenkt meg mer av de på V2, men de ligger vel mer til høyre i bildet på originalen. Fine stemninger dette.
Svein V.

Litt klisjemessig, men skarphet og fargene i bakgrunnen berger det.
Svein V.

Versjon 2 er enklere og derfor meget god. Men så er jeg også merkelig lite interessert i forgrunn, i alle fall når bakgrunnen er det interessante.
Heidi N.

Jeg liker definitivt v2 med sin rene og fine forgrunn best. Iskalde og fine fargetoner. :)
Heidi
Walter S.

Takk også til Agnar, Svein og Heidi for kommentar!

@ Svein Volle: Alle mine bilder er klisjé'er. Jeg tenker aldri over det og bryr meg ikke om det heller, men min måte å se verden på er meget ensporet , naiv og klisjeaktig - men, jeg liker det slik!
:o)

Mvh,
Walter
Svein V.

- og det blir også svært ofte svært bra, har eg sett! Eg likar dette blikket ditt på verda og lokalsamfunnet, det vakre i det nære. All stor kunst (utan samanlikning elles) ned gjennom tidene, i musikk og bildande kunst osv, tar utgangspunkt i det enkle, det elementære. Og så gjer dei noko med klisjeane som ikkje er til å fatte. Vi andre får gjere det så godt vi kan! Og det er kjekt å halde på med det!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu