- Svanesjøen -
Bildet inngår i albumet -Vojen ein vakkert stad ved sjøen- -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-02-16 00:55:09
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-02-16 00:56:08
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • Canon 70-200mm f/4 IS
  • Brennvidde93mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • AnnetISO 400, + o,3 i eksponeringskomp.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger101
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_624951} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Solvår B.

Utrolig vakkert. Selv om jeg ser at det er kaldt - her ligger isen i sjøen og på steinene - så virker det varmt pga det nydelige lyset. Så flott å se en så stor svaneflokk. Dette kan nytes lenge.
: ) Solvår
Jan G.

Så mange svaner på en gang har jeg ikke sett noen gang, verken i naturen eller på bilder. De må trives her ved Obrestad. Lurer på hva de lever av?
Flott koloritt. Kunne kanskje tenkt meg et tettere utsnitt av fuglene?
Mvh Jan
Svein R J.

Nydelig bilde ved utgangen av håelva og med obrestad fyr i bakgrunn fin vinterstemning og flott lys og denne flokken med sangsvaner kryddrer bilde ytterligere

Mvh Svein
Heidi N.

Dette var jo bare rett og slett vakkert å se på. Svanene som ligger der å bader i det nydelige rosa lyset, toppet med en flott himmel og pene bygninger. Her var det mange fine elementer som bidrar til et godt bilde.
God helg!
Heidi
Erik L.

Flott natur og landskap i et herlig lys. Svanene er viktige.
For meg blir de to islagte steinene i forgrunnen bare i veien (beklager at jeg er så direkte) og jeg ville foreslå et alternativt utsnitt uten disse.
Slik ville du etter min mening få et fortryllende panorama.
mvh. Erik
Inger Anne Maritsdotter V.

Her er det lyset som med sine rosa varme toner, som gjer heile bildet så unikt. Sjølvsagt har innhaldet med idyllen, fyret og "Svanesjøen" også ei stor betydning, men du fanga det til rett tid, då lyset var på sitt stemningsfulle og vakraste.

Det er ei nydeleg formidling, Tone.

Opp på veggen med det:)

Inger Anne
Tone A.

Solvår:Takk for god skildring av biletet.Det var minus 7gr.her men sola forsvann bak eit skylag over horisonten, og ga vinterkvelden glød.Her er det alltid mange svaner om vintaren.
Jan: Det er mange svaner her kor Håelva møter sjøen . Knoppsvanene lever av algar og vassplanter. Har laga ein litt tettare versjon.
Svein Raymond: Takk for positiv kommentar. Det er knoppsvaner som held til her om vintaren.
Heidi: Gildt at du likar komposisjon og stemning her.
Erik: Eg er takksam for forslaget om forbetring, elles lærer ein ingenting. Eg strevde nettopp med utsnittet her, men då med ein eller to isformasjonar til forgrunn. Har laga ein panoramaversjon til deg. Svanene er ikkje heilt skarpe, så eg skulle nok ha skrudd opp ISO-en pga at sola forsvann bak eit skylag her.
Inger Anne:Takk for glimrande skildring av denne kveldsstemninga frå yndlingsstaden min ved Vojen. Her har eg åla meg over islagte rullesteinar og står ved sjøkanten. Svanene braut stilla med sine høge og mest trompetaktige skrik.
God helg frå Tone
Inger Anne Maritsdotter V.

PS:
#2 og #3 var fine, men eg likte best formatet og heilheten i #1.
Kvar sin "smak":-)

Inger Anne
Tone A.

Inger Anne: Tusen takk for at du likte v1 best. Det er også min favoritt med ein forgrunn som fortel om kulda.Synes også at gkøden i sjøen kjem best fram der.
Helsing
Harald N.

Eit vakkert vinterbilete med med svaneflott. Flott lys og gode fargar. Held ein knapp på orginalen med steinane med is somgje ei god dybde. Ville kanskje kutta litt på høgre side?

Mvh Harald
Tone A.

Harald: Gildt at du likar v1 best som får best fram naturen ved Obrestad fyr. Eg prøvde ut forslaget om kutt i høgreside før eg la v1 ut. Men synes at det luftige med den høge himmelen over sjøen forsvann då.
Helsing Tone
Solvår B.

Jeg måtte tilbake til dette bildet. Jeg har lest kommentarer og sett på de nye versjonene. Jeg går fortsatt for V1. Det er fortsatt urtolig vakkert.
: ) Solvår
Tone A.

Solvår:Tusen takk for positiv kommentar.
Når ein først har åla seg over islagte rullesteinar og står ved sjøen, gløymer ein tid og stad og berre nyt idyllen til mørket senkar seg og ein er iskald. Dette biletet skulle ha vore med lyd. Gildt at du likar v1 best.
:) Tone
Erik L.

Hei, Tone.
Takk for spesialversjon. Det ble akkurat slik jeg så det for meg, og helt herlig.
mvh. Erik
Tone A.

Erik:Gildt at du likar v2 med panoramaversjonen.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu