Youth
Nåtidens barn og ungdom altså :-)
Utstyr
  • Canon EOS 550D
  • EF 50mm/1.4 USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_625304} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Tone A.

Her synes eg at du har fanga gutten på ein kreativ måte. Og eg må flira at undertittelen din, som 5-barnsmor har eg sett det meste når det gjeld ungdomsstida. Pluss for det låge fotostandpunktet som får fram mobilen korleis han held den og øyreklokkene ( har gløymdt kva det heiter). På same tid som han har orden på mobilen og lyden sjekkar han frisyren og korleis dressen sit. Litt sterkt lys på handa i venstresida og på kinnet der, men elles fine svart/kvittonar og eit godt utsnitt. Eit herleg uttrykk du har fått fram på gutten, han er så konsentrert.
Alt ustyret som ungdommane veks opp med nå har både sine fordeler og ulemper, og her har du dokumentert det glimrande.
Litt pirk er lysstripene på persiennene.
:) Tone
Kristina J.

Takk skal du ha! :) Ja synes det var et litt morsomt bilde, hehe. Ser de små feilene ja, men har ikke godt nok program til å redigere godt og fjerne feil. Uansett; takk for konstruktiv kritikk og ha en fin dag. :)
Jostein S.

Hei! Hiver meg på superlativene fra Tone. Dette er i grunnen skjeldne bilder å se. Et godt slikt bilde kan godt bli en klassiker. Godt sett og fanget inn. Jeg hadde dog ønsket at skarpheten i bildet lå mer på ansiktet. Jostein
Kristina J.

Hei! Og takk for kommentar! Ja det er sjeldne bilder å se, faktisk. Og ja, jeg skulle kanskje fokusert på ansiktet/gjort det skarpere, men jeg likte i grunn at fokuset er på mobilen..
Jostein S.

Hei igjen! Jo da, det er jo mobilen som er i fokus her så det er ingen feil med det. Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu