Kjøkøysund i fineste vinterhabitt
Roter litt i arkivet og fant denne i dag. Bildet er i fra 19. februar 2010 - altså for ganske nøyaktig 3 år siden. Den gang hadde vi ordentlig vinter med masse snø.
Dette er et av mine få "medsols-bilder" - hvor den nedgående solen (som allerede har rød-gule toner i sitt lys) var bak min rygg - fordi jeg vanlig vis er en typisk motlys-fotograf og bruker ofte skyggene i komposisjonen min. Jeg synes jeg har mere kontroll når jeg måler lyset mot solen.
Bildet inngår i albumet Svaberg og kyst i Østfold - Bilder fra mine turer langs kysten her på Kråkerøy, Hvaler og Østfold forøvrig.
Fotograf
Utstyr
  • Panasonic LUMIX DMC-G1
  • Panasonic G Vario 14-45mm f/ 3.5 - 5.6 ASPH OIS
  • Brennvidde37mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • AnnetISO 100. Aperture priority. Stativ og 5 eksponeringer blir til 1 HDR-bilde.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_625611} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Heidi N.

Et helt greit vinterbilde, hvor jeg synes du har god kontroll på både lys og farger. Snøen er så hvit som den skal være, og har fine kontraster av blått hav og de røde små husene der bak. Arkivet kommer ofte til nytte.:)
Heidi
Olav Bjarte K.

En "dagligdags" og svært god dokumentasjon som løftes av herlig lys og passe stram komposisjon. (Jeg liker slike bilder fordi de dokumenterer en tidsepoke, og arkitektur og miljø er krydret med farger som gir stemning)

Vh.
Trygve B.

Meget bra. Lyset sitter utmerket her. Dette kan du godt. Mvh Trygve
Lars Morten B.

Flott bilde dette. Bra fargetone og lyset er fint. Upåklagelig arbeid!

Mvh,

Lars M
Roar K.

Du er flink til å finne stadig nye motiver og vinkler i ditt nærmiljø.
Flott vinterlys du har fått fram denne gangen.

Roar
Walter S.

Her var det jo noen som syntes at bildet var verdt å se på. Derfor takker jeg Heidi, Olav Bjarte, Trygve, Lars Morten og Roar for kommentaren og at de tok seg tid til å skrive noen ord!

Mvh,
Walter
Dag Tore ..

Et meget vakkert vinterbilde du presenterer her! Godt valg av motiv,med fint flyt i bilde,og med vakkert lys! Landskapsbilde også med et vakkert nærmiljø!Bra jobber;) God fotohelg;) DAG
Walter S.

Takk skal du ha, Dag Tore!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu